Experiences

Harry Potter fans opgelet: Alkmaar & Londen hebben Zweinstein Escape Rooms geopend

escape room alkmaar harry potter

Wingardium Leviosa! Voor de echte Harry Potter fans, die alle boeken en films verslonden hebben, is er iets heel tofs ontwikkeld. In Alkmaar en Londen zijn er namelijk Escape Rooms geopend waarbij je direct het gevoel krijgt in de film rond te lopen. Je waant je voor even Ron, Hermelien, Hagrid of Harry op Zweinstein. Een unieke ervaring voor alle fanaten! 

The Wizard School in Alkmaar

Je zou het wellicht niet meteen verwachten, maar in Alkmaar is een Wizard School ontwikkeld. Je kunt hier met 2 tot 8 spelers een Escape Room betreden. Je gaat op zoek naar de foto’s van het schooljaarboek. Uiteraard zijn die niet erg makkelijk te vinden en zul je jouw toverskills moeten uittesten.

Je kunt nu een lesje ‘Hogwarts, School of Witchcraft and Wizardry’ boeken en leren toveren. Het is geschikt voor alle leeftijden en ook voor mensen die nog nooit een Escape Room hebben gedaan. Je kunt het spel spelen vanaf 80 euro. Het is tevens de grootste Escape Room van Noord-Holland en naast deze Wizard School heb je nog 5 andere Escape Rooms om te proberen. Check de site hier!

escape-room-alkmaar

School of Witchcraft in Londen

Wil je dichter bij het echte Zweinstein komen? In Londen vind je de School of Witchcraft and Wizardry. Je kunt hier magische krachten leren en les krijgen in Zweinstein. Het is een vrij lastige Escape Room waar het niveau hoog ligt. Je kunt hier dus al jouw magische skills testen en het kijken van de films en lezen van de boeken zal zeker van pas komen.

Deze Escape Room is te spelen vanaf 90 pond en je speelt met een team van maximaal 5 spelers. De Escape Rooms van Enigma Quests vind je bij 2-12 Wilson Street in Londen. Check de site van Enigma Quests hier!

escape-room-harry-potter-londen
De Escape Room in Londen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!