Experiences

The Wizard School in Amersfoort: waan je Harry Potter op Hogwarts

wizard school harry potter escape room

Onlangs schreven we over twee Escape Rooms die geïnspireerd zijn op Harry Potter. We werden daarna getipt dat er ook en heuse Wizard School is geopend in Amersfoort. Reisleven vond het de hoogste tijd om even poolshoogte nemen en een lesje te boeken in deze interactieve Escape Room. Want heb jij altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dan is The Wizard School de ultieme plek.

The Wizard School in Amersfoort

Deze toverschool is onderdeel van Live Escape, waar meerdere Escape Rooms te boeken zijn. De Harry Potter editie springt daarbij meteen in het oog. Het is een escape room die perfect te spelen is met het hele gezin. Het is namelijk een spannende uitdaging die perfect aan te passen is op het niveau van de spelers.

Met jouw team ga je op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school. Uiteraard zijn deze niet makkelijk te vinden en moet je alles op alles zetten om de foto’s in jouw bezit te krijgen. In deze escape room heb je echt even het gevoel dat je rondloopt op Zweinstein. En wie wil dat nou niet?

live-escape-harry-potter-amersfoort

Uniek concept voor alle leeftijden

Dankzij ons unieke concept is deze kamer geschikt voor groepen met kinderen, families of ‘volwassen kinderen’. De kamer is van origine voor volwassenen. Door de magie die heerst in The Wizard School kunnen ook kinderen deze leuke escape room spelen. De moeilijkheidsgraad is dan aangepast. Wel zo fijn als je een kinderpartijtje of familie-uitje hebt georganiseerd.

Je kunt deze Wizard School boeken voor 18 euro per speler. Klaar voor wat toverskills en magische trucjes? Boek jouw bezoek dan hier op de website van Live Escape!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!