De reden voor een Hestra Utsjö review is dat ik deze handschoenen al een tijdje graag wilde hebben. Ik heb deze handschoenen goed kunnen testen in het koude Moskou.. Voor de handschoenen heb ik €109,95 betaald. Natuurlijk ook weer in meerdere kleuren beschikbaar.

Gebruik:

De handschoenen zijn natuurlijk vooral te gebruiken in de winter tegen de kou. Ik had met -17 en veel sneeuw geen koude handen in Rusland. De handschoenen hielden mij goed warm. Ook vind ik dit op het oog zeer mooie handschoenen welke ook netjes zijn. Daarnaast heb ik ze ook gedragen in Nederland bij een temperatuur van -2. Ook hier deden ze het goed, en waren ze niet te warm.

Hestra Utsjö review

Functionaliteit:

De handschoenen zijn gemaakt van scandinavisch elandleer. De binnenkant bevat Primaloft Gold wat een zacht materiaal is dat warm, ademend en waterbestendig is. Daarnaast heeft hij drukknopen om de polsomtrek in te stellen. Het elastische uiteinde versterkt dit alleen maar. Het leer aan de onderkant wordt overlapt door een extra laag wat voor extra warmte zorgt.

Hestra Utsjö review
Functionaliteit..

Minpunten:

Uit deze Hestra Utsjö review komt eigenlijk maar twee minpunten. Het leer vertoond enige gebruikerssporen na een winter. Niet storend, maar wel aanwezig. Wel vind ik de prijs hoog, als je de handschoenen na de winter koopt kun je ze vinden voor €80,00.

Conclusie:

Na een lange tijd goedkope handschoenen te dragen heb ik nu dan eindelijk besloten om kwaliteits-handschoenen te kopen welke nog een lange tijd mee zullen gaan. Ik heb er geen spijt van, super warm en mooi!

Gebruik:
5/5
Functionaliteit:
5/5
Looks:
5/5
Prijs:
3.5/5
Totaal:
4.6/5
Categorieën: Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *