Reisnieuws

Beelden van hond die Business Class vliegt naar Parijs gaan viraal

hond-business-class

Vlieg jij altijd economy class maar ben je altijd benieuwd hoe het is om reizen aan de andere kant van het gordijntje? Business class is en blijft een chique wereld waar we allemaal meer over willen weten. In de business class tref je welvarende en bijzondere types, maar wat we vandaag tegen kwamen op social media overtreft alles. Deze hond vloog namelijk business class van Hong Kong naar Parijs.

Jetset ten top: Hond vliegt Business Class

Deze hond leeft duidelijk een beter leven dan de gemiddelde mens. Op de populaire Instagram-pagina Pubity kwamen we deze geniale post tegen. Het gaat om de hond Fifi, die een eigen insta heeft met 22K volgers. Deze hond leeft duidelijk een extravagante levensstijl (daarover later meer).

We schrijven vaker over business class en mogelijk upgrades. Wellicht heeft de eigenaar van deze hond dit artikel over upgraden naar business class doorgenomen. Ga jij zelf op reis met jouw hond? Check dan deze (goedkopere) praktische tips. Check de video van Fifi in de business class hieronder (swipe naar rechts voor video):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pubity (@pubity)

Hond op reis

Fifi gaat dus als een speer op Instagram. Dat is ook wel te begrijpen met de avontuurlijke en reislustige levensstijl van deze hond. Zelf een leuk reisavontuur meemaken met jouw hond? Check dit Teckelhotel in Oostenrijk.

Hieronder een paar van de leukste plaatjes op een rijtje. Hier krijg je toch automatisch een lach van op jouw gezicht?

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!