Overnachtingen

Proost! Dit bijzondere hotel heeft een eigen biertap op de kamer

hotel-keulen-biertap

Op zoek naar een bijzonder weekendje weg met vrienden of vriendinnen? Dan hebben wij een geniaal hotel gevonden voor een bijzondere ervaring. In dit hotel in het Duitse Keulen heb je namelijk een eigen biertap op de kamer. Dit klinkt ons als muziek in de oren!

Biertap op de hotelkamer

Maak kennis met het Duitse Hotel zur Malzmuhle. Het hotel ligt in het gezellige Duitse Keulen. Keulen is met 1.085.664 inwoners, de op drie na grootste stad van Duitsland. Maar eigenlijk hoef je de kamer nauwelijks uit, je hebt er namelijk een eigen biertap voor een goed hotelfeestje. Toch raden we aan Keulen te verkennen aangezien er genoeg te doen is.

De kamer kost slechts €66 per persoon per nacht, je moet er wel nog een fust bij bestellen om die lekkere goud gele rakkers te gaan tappen. In totaal zul je niet meer dan €80 per persoon kwijt zijn, tenzij je natuurlijk extreem aan de tap gaat hangen.

hotel-keulen-biertap-duitsland

Mühlen Kölsch-brouwerij

Daarnaast is er een 24-uurs receptie en is het hotel grenzend aan de Mühlen Kölsch-brouwerij. In deze brouwerij kun je lekkere speciaalbieren drinken. Wil je liever niet naar Keulen rijden? Het hotel ligt maar 14 km van de Luchthaven Keulen-Bonn.

Je kunt hier meer info over het hotel vinden. Op zoek naar nog meer bijzondere tripjes? In België is nu een bierspa geopend en in Stavoren kun je slapen in dit bijzondere wijnvat. Proost reizigers!

hotel-biertap-kamer

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!