Bucketlist

House-opa (90) gaat helemaal los op party-eiland Ibiza

house-opa-ibiza

Altijd al gedroomd om helemaal uit je plaat te gaan op het feesteiland Ibiza? Het is nooit te laat, bewijst House-opa Johan de Vries van 90 jaar oud. Hij is inmiddels geen onbekende meer op feesten en festivals en gaat ze allemaal af. Ruim 16 jaar geleden bezocht hij zijn eerste festival. De techno opa had nooit verwacht dat ze hem überhaupt zouden binnenlaten, maar niets bleek minder waar.  

Publiek is dol op House-opa

Nu vraag je, je vast af hoe de jeugd reageert als er een 90-jarige man helemaal los gaat? Veel festivals vinden het zo leuk als de dansende opa er is, dat hij vaak gratis wordt uitgenodigd. Say what? Moeten we dan toch voortaan maar een grijze pruik opdoen voor gratis kaartjes?  “Ik heb in de schuur allemaal backstage-bandjes van festivals en feesten waar ik voor ben uitgenodigd.”, als Johan tegen het NH nieuws.

Op 23 juli is het dan eindelijk zover. Dan stapt de Johan het vliegt in regelrecht naar ibiza. Naja dat hopen we in iedere geval met alle chaos en drukte op Schiphol. Wij gaan in ieder geval voor de techno-opa heel hard duimen. Het feest is namelijk al eens eerder in deugen gevallen door het coronavirus.  Op 1 september 2020 zou hij met twee dj’s vertrekken naar het mooie Ibiza om het eiland op stelten te zetten.

Corona gooide roet in het eten

Johan was zeer teleurgesteld dat de reis niet door ging. Deze kon toen worden betaald dankzij een crowdfundactie. Nu 2 jaar later komt de droom dan toch echt eindelijk uit voor de House-opa. Daar maakt hij graag nog een extra dansje voor.

De dansmoves van deze swingende opa kun je hieronder zien. Wat geniet hij heerlijk! Wij kennen jongeren die minder de heupjes losgooien dan de 90 jarige Johan.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!