Overnachtingen

Huur deze mega villa op Ibiza voor slechts €27 per persoon

ibiza-betaalbare-villa-huren

Ibiza is een van de ultieme hotspots voor een zomerse trip. Je kunt er heerlijk eten, zonnen, feesten, het luxepaardje uithangen of als een hippie door het leven gaan. Ibiza heeft het allemaal. Dacht jij altijd dat alles op Ibiza duur is? Dat valt reuze mee. Je kunt namelijk deze schitterende villa op Ibiza boeken voor slechts 27 euro per persoon per nacht. Dit lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar is het niet.

Luxe betaalbare Ibiza villa

Ibiza heeft echt alles. De mooiste strandtenten, gekste nachtclubs, de lekkerste stranden en de fijnste mensen. Het is dus de perfecte vakantiebestemming om met vrienden naar toe te gaan. Op dit moment is het wat rustiger dan normaal op het eiland, wellicht is dit daarom juist de juiste tijd om te gaan. Als je negen vrienden/vriendinnen bij elkaar zoekt heb je ook nog een luxe accommodatie voor weinig.

Deze villa, genaamd villa Gausch, ligt in het bekende hippieplaatsje Santa Eularia. Het is een lekker buurtje met hippiemarkten en goede vibes. Geen zin om de drukte op te zoeken? Dan kun je gemakkelijk een week in dit huis verblijven zonder weg te gaan. Het is namelijk een grote, moderne, lichte villa met een prachtig groot zwembad in de tuin. Hier kun je prima een weekje flaneren.

ibiza-villa-betaalbaar

Villa Gausch in Santa Eularia

De villa heeft vijf slaapkamers en drie badkamers. Genoeg plek dus voor een flinke groep vrienden en wat dames. De villa ligt op 24 km van het vliegveld en op 4 km van de bekende Santa Eurlaria hippiemarkt. Het belangrijkste: het strand ligt op 2 kilometer. Vamos!

Het allerleukste aan deze villa is de prijs. De villa begint namelijk bij een prijs van 1940 euro. Met 10 man dan betaal je dus ongeveer 27 euro per nacht. Dit is alleen in de rustige weken. In de drukkere weken kan de prijs iets opgedreven worden, maar meer dan 50 per persoon zal het niet worden. Wij zeggen: boeken maar! Check de opties hier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!