Overnachtingen

Huur dit prachtige Italiaanse dorp voor slechts 1.500 euro per nacht

italiaans dorp huren petritoli

Ben jij op zoek naar een hele bijzondere ervaring met vrienden en familie? Via het bekende GroupAccomodation kun je nu een hele unieke accommodatie boeken. Voor slechts 1500 euro per nacht huur je namelijk het hele Italiaanse dorp Petritoli af en ben je heel eventjes eigenaar van een volledig dorp inclusief middeleeuwse sfeer. Dit is een ervaring voor op de bucketlist!

Huur een volledig Italiaans dorp

Deze ervaring is perfect voor bijvoorbeeld een vriendenweekend, verjaardag of een bruiloft. We durven in ieder geval te zeggen dat het een ervaring is om nooit te vergeten. Het gaat om het dorp Petritoli, een middeleeuws plaatsje in de regio Le Marche, dicht bij de Adriatische kust. Je zult hier geen toeristen tegenkomen en alles oogt authentiek en onaangeraakt. Dit is Italië op z’n best!

Dat het onaangeraakt aanvoelt kan dan ook zeker kloppen. Het dorp is namelijk een decor voor evenementen. Je hebt hier dus geen last van vervelende toeristen, Nederlanders naast je op het terras (behalve dan jouw vrienden en familie), dure menu’s en in de rij staan voor attracties. Wat je wel krijgt? Schitterende Italiaanse straatjes, Romeinse kelders, een heus theater en een prachtig kasteel.

Huren via GroupAccomodation

Je zult in dit dorp verwelkomt worden door de gastheren: het team van Rent Your Own Village. Zij zorgen ervoor dat je je welkom zult voelen en hebben tal aan ervaring met dit soort ‘evenementen’. Ze kunnen jouw verblijf dan ook helemaal verzorgen en alles op maat voor je regelen, mocht je eisen en voorkeuren hebben. Heb je dat niet? Dan geniet je lekker van jouw gezelschap, de prachtige heuvels, het kasteel en het uitzicht op het strand.

Voor de prijs van 1486,48 euro per nacht vertoef jij in dit gehele dorp. Er zijn wel een aantal voorwaarden voor deze accommodatie. Je moet minimaal voor vijftig personen boeken en het dorp moet minimaal voor drie nachten worden geboekt. Bekijk alle foto’s en de opties via Groupaccomodation.com en boek jouw droomtrip!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!