Reisnieuws

Je kunt vanaf nu de nachtbus van Amsterdam naar Berlijn pakken

berlijn-nachtbus-amsterdam-centraal

Gek op Berlijn? Wie niet! Je kunt vanaf nu met busvervoerder FlixBus een dagelijkse nachtlijn vanaf Amsterdam Centraal pakken naar de bruisende Duitse stad. De bus vertrekt elke dag om 23.15 vanaf de IJzijde. Je kunt ook de bus van Berlijn naar Amsterdam pakken. Deze komt om 7.15 aan op Amsterdam Centraal. Deze nachtbus is ook vanaf Sloterdijk te pakken. Jetz gehtslos!

De bus naar Berlijn

Het heeft even geduurd maar FlixBus heeft eindelijk toestemming van Vervoerregio Amsterdam om naar Berlijn te reizen. In eerste instantie zou er namelijk niet genoeg capaciteit zijn voor de bussen rond Centraal. Uiteindelijk is het FlixBus toch gelukt om de Vervoerregio te overtuigen.

Deze nachtbus gaat via Groningen, Bremen, Hamburg naar Berlijn. Binnen 10 uur ben jij in de Duitse hoofdstad en geniet je van pretzels, de Berghain en al het andere wat deze wereldstad te bieden heeft. Een bijzondere, maar zeer handige manier, om een van deze leuke steden te bereiken. Ook Hamburg is namelijk een prima stad om te vertoeven. Wil je meer reizen door Duitsland? Check hier hoe je voor slechts 49 euro onbeperkt door Duitsland reist.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FlixBus (@flixbus)

Mogelijk tot 2024

FlixBus heeft nu toestemming voor één lijn, maar hoopt en denkt aan meer lijnen. Deze nachtbus is in eerste instantie een proef en daarom loopt de vergunning tot december 2024. Wat er daarna gaat gebeuren is dus nog niet helemaal duidelijk.

Je kunt de FlixBus naar Berlijn via deze link boeken. De prijzen variëren tussen de 50 en 70 euro voor een enkeltje. Op zoek naar meer alternatieve manieren van reizen? Deze leuke Europese steden kun je binnenkort met de nachttrein bezoeken!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!