Bestemmingen

Dit is Johnny Depp’s privé-eiland van $ 3,6 miljoen

johhny depp eiland

Acteur Johnny Depp is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Niet vanwege zijn geweldige rollen op het witte doek, maar vanwege de rechtszaak tussen hem en zijn ex Amber Heard. Dit zijn zaken waar Reisleven zich liever niet mee bezig houdt natuurlijk. Iets anders interessants kwam wel bij ons op de radar: het privé-eiland van Depp. Dit is ook de plek waar de huwelijksceremonie van Depp en Heard plaats vond. Een eiland met een geschiedenis dus.

Privé-eiland van acteur Johnny Depp

Depp kocht het eiland, met de naam Little Hall’s Pond Cay, voor $ 3,6 miljoen. Het eiland ligt in de beroemde Bahama’s en beslaat in totaal 18,2 hectare en bestaat uit zes stranden. Twee van deze stranden zijn vernoemd naar zijn kinderen: Jack en Lily-Rose. Een ander strand heeft de naam van zijn ex Vanessa Paradis.

Op het eiland is een huis in ranchstijl gebouwd. Dit huis is voorzien van zonne-energie en voorziet ook de andere woningen op het huis. Ook is er een bamboe-joert te vinden. Dit is de perfecte plek om rust te pakken of om voor te bereiden op een volgende kaskraker.

eiland johnny depp bahamas

Reizen met golfkarretjes

De acteur verplaatst zichzelf op het eiland met golfkarretjes. Volgens Depp is het de mooiste en puurste plek die hij ooit heeft gezien, al kleeft er nu ook een nare historie aan. Het eiland is onderdeel van het beschermde gebied Exuma Land and Sea Park. Niemand mag dus de flora en fauna van het eiland aantasten.

Benieuwd naar dit ‘mooiste en meest pure’ eiland? Er is een Youtube-video gemaakt met alle ins & outs over Little Hall’s Pond Cay. Bekijk de video hieronder.

Zelf nog op zoek naar een eigen eiland? Dit onbewoonde eiland voor de kust van Belize zoekt nieuwe eigenaren.

https://www.youtube.com/watch?v=MEVouJoJKyU

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!