Experiences

Jose Cuervo Express: de all-you-can-drink tequila trein

jose-cuervo-tequila-trein

Op zoek naar een bijzondere ervaring? Dan is deze all-you-can-drink tequila trein vast wel iets voor jou. Je kunt hier onbeperkt shotjes tequila naar achteren werken, terwijl je het prachtige landschap van Mexico bewondert. Dit is de beroemde en beruchte Jose Cuervo Express.

Onbeperkt tequila drinken

In Mexico is tequila een heel ander soort drankje. Daar genieten mensen van deze zware alcohol en is hert niet per se een shotje. De tequila’s die daar gedronken worden zijn dan ook van hoge kwaliteit. Vergeet dus de all-you-can-eat-concepten, dit is duizend maal beter.

Op de Jose Cuervo Express kan je namelijk onbeperkt shotjes Tequila naar binnen gieten, terwijl een trein je van Guadalajara naar Tequila in Jalisco brengt. Het ritje van ongeveer 11 uur is alles behalve saai. Er is een open bar waar je naast shotjes ook Tequila cocktails en mixjes kunt drinken. En uiteraard is de hele reis op zich ook zeker de moeite waard.

tequila-trein

Verschillende coupes

Er zijn vier soorten coupés waar je uit kunt kiezen. Jullie voorkeur zal waarschijnlijk uitgaan naar de ‘Elite Wagon’ met loungebanken en een bar waar je onbeperkt drankjes kan bestellen. Er is zelfs een workshop tequila-proeven en omdat je nooit op een lege maag moet drinken zijn er ook snacks aanwezig. Helemaal goed geregeld dus!

Voor een ticket op de Jose Cuervo Express mag je wel even in de buidel tasten. Een kaartje voor de ‘Elite Wagon’ coupé kost je al snel 1000 euro, maar dan geniet je wel van de lekkerste shotjes en mixjes en krijg je ook nog wat mee van het mooi Mexicaanse landschap.

Geïnteresseerd? Je bestelt je treinkaartjes hier.

tequila trein1

tequila trein2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!