Reisnieuws

Au revoir: vanaf juli reis je naar Zuid-Frankrijk in 7 uur met de Thalys

thalys-zuid-frankrijk-juli-7-uur

Ook zoveel zin in de zomer? Heerlijk richting de zon, strand, zee en avonturen. Treinreizen is de laatste tijd steeds populairder aan het worden en daar staan wij helemaal achter. Voor inspiratie hebben wij eerder al de 7 mooiste treinreizen in Europa voor je op een rijtje gezet. Binnenkort kun je daar een reis naar Zuid-Frankrijk bijvoegen. Vanaf juli kun je namelijk een treinticket boeken met de Thalys vanuit hartje Nederland naar het warme Zuid-Frankrijk.

Met de Thalys naar Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk is een van onze favoriete bestemmingen binnen Europa, vooral in de zomer. Ga je normaal gesproken met de auto? Dan doe je er vaak al dertien uur over (zonder pauzes) om een stad als Marseille te bereiken. Vaak zijn dit soort tripjes best wel vermoeiend, vooral als je weinig tijd hebt om tussendoor te stoppen. De trein is dan ook een goed en duurzaam alternatief.

Het is namelijk een stuk sneller en frisser om de Thalys te pakken. Je stap op vanaf Amsterdam Centraal en 7 uur later stap jij uit in het zonnige Frankrijk. Een prachtige trip en ook nog eens uitgerust aankomen. Dit heeft onze aandacht getrokken voor komende zomer. We kunnen de Provence al bijna ruiken en de stranden van Nice dromen.

Treinticket boeken met de Thalys

De naam van deze reis is de Thalys Zon. Met deze treinreis ben je in minder dan zeven uur van Amsterdam in Marseille. Geen files of mega lange wachttijden op Schiphol. Achteruit zitten, eventueel nog een beetje werken en genieten van de reis. Tussendoor zie je ook nog eens de meest prachtige landschappen voorbij komen.

Er is uiteraard ook gratis wifi aan boord en je kunt in de Thalys Welcome Bar genieten van een hapje en een drankje. Je kunt naast Amsterdam Centraal ook opstappen bij Schiphol, Rotterdam, Antwerpen of Brussel. De stops in Frankrijk? Valence, Avignon, Aix-en Provence of Marseille. Au revoir!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thalys (@thalys)

Op Womanly lezen we dat je niet extra hoeft te betalen voor je bagage of rekening hoeft te houden met een maximaal gewicht. Zijn er dan helemaal geen regels? Je mag per persoon maximaal 2 stuks bagage meenemen met een afmeting van 75x53x30 cm en 1 stuk handbagage. Zolang je jouw eigen bagage maar kunt dragen is er dus geen maximaal gewicht!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!