Nature

Slapen tussen geredde olifanten in deze Thaise ‘Jungle Bubble’

jungle bubble olifanten thailand

Ben jij dol op natuur en heb je liefde voor dieren? Dan geeft het Anantara Golden Triangle Olifanten kamp & resort in Noord-Thailand de definitie ‘dicht bij de natuur’ een nieuwe dimensie. Dit schitterende resort ging onlangs helemaal viral vanwege de luxe bubble suites, die ook wel Jungle Bubbles worden genoemd. Deze prachtige bubbles kun je midden in de jungle vinden, tussen een omgeving vol geredde olifanten.

Slapen in jouw Jungle Bubble

Stel je voor. Je wordt wakker in de jungle, rekt je uit en ziet overal rondlopende olifanten. Dat klinkt als een droom toch? Deze olifanten zijn gered uit vreselijke situaties. Er wordt veel misbruik gemaakt van olifanten in Thailand om deze op verkeerde manieren te gebruiken voor toeristische attracties. Ze worden gered en naar het Anantara kamp gebracht waar ze verzorgd worden en weer alle liefde krijgen die ze verdienen.

Je slaapt in hele comfortabele bubble suites, met air-conditioning, een kingsize bed en een woon gedeelte. Als je s’nachts naar het toilet moet hoef je niet de jungle door te kruipen, de suites hebben ook een luxe toilet en douche. Ook eten kan besteld worden zodat je lekker in je bubbel kan blijven zitten. Maar uiteraard kun je ook onder begeleiding de jungle in en de olifanten verzorgen.

Jungle bubble thailand 1

Unieke overnachting

Als je zelf je steentje wilt bijdragen kun je samen met een bioloog op pad gaan. Je komt meer te leren over de olifanten en je kunt ze verzorgen en eten geven. Dat is natuurlijk een mooie manier om terug te geven aan de natuur en cultuur.

Er leven momenteel 60 geredde olifanten in het kamp. Ben je van plan om hier een nachtje te verblijven? Dan kun je hier een nachtje boeken. Het kost $585 per nacht voor 2 personen. Bekijk de adembenemende foto’s hieronder.

jungle bubble

jungle bubble olifanten

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!