Nature

Magisch: Kajakker komt opeens 3 walvissen en orka’s tegen

kajakker-noorwegen-dolfijnen-orka's-walvissen

Kajakken kan een hele leuke sport zijn. Je ziet wat van de wereld, blijft fit en bent in de buitenlucht. Maar het kan zelfs een magische sport zijn als je bijvoorbeeld in Noorwegen of Canada gaat kajakken. Deze Kajakker had echt een prachtig moment in Noorwegen tijdens zijn sessie in de buurt van de stad Tromsø.

Kajakker heeft het moment van zijn leven in Noorwegen

Morten Bjørkmann was namelijk aan het varen en had een GoPro op zijn kajak bevestigd voor het geval hij iets bijzonders tegen zou komen. Hij wist namelijk dat er prachtige dieren leven in deze buurt en hoopte op een magisch wonder. Er zijn namelijk veel orka’s, dolfijnen en walvissen die hier zwemmen, op zoek naar haring.

Morten was op open water toen hij opeens geluiden hoorde. Hij draaide zich om en zag opeens drie walvissen achter hem. Zo dichtbij komt bijna niemand. Ze zwemmen zelfs heel erg dicht langs zijn kajak.

kajakker-noorwegen-video

Video gaat het hele internet over

Als hij zijn kajak draait ziet hij ook nog verschillende orka’s voorbij komen. Deze hele gebeurtenis, met de prachtige bergen van Noorwegen op de achtergrond en een ondergaande zon, zijn zo magisch dat we dit wel met jullie wilden delen.

De video gaat momenteel het hele internet over. Dit is de magie van de natuur. Check de prachtige video van het kajak-avontuur hieronder:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!