Overnachtingen

Dit enorme kasteel huur je met 21 vrienden voor 100 euro per nacht

kasteel-luxe-airbnb-californie

Altijd al met al jouw vrienden en familie wakker willen worden in een kasteel? Dit is jouw kans. Er staat namelijk een super tof kasteel te huur op Airbnb in het Amerikaanse Californië. Er is plek voor 22 mensen, dus je kunt de prijs met z’n allen delen. Wat je dat gaat kosten? Slechts 106 euro per nacht. Slapen als een koning of prinses!

Kasteel op Airbnb

Dit fantastische kasteel, inclusief landgoed, ligt in het prachtige Californië. Voor deze 106 euro per persoon krijg je een mega landgoed van ruim 900 vierkante meter. In totaal zijn er wel ‘maar’ zes slaapkamers, je moet dus wel samen met wat mensen op een kamer slapen. Wel zo gezellig, toch? Dit is een hele unieke overnachting.

Wat wel opvalt aan het kasteel is dat er 8 badkamers zijn. Er zijn dus opvallend genoeg meer badkamers dan slaapkamers. Foutje tijdens het bouwen? Het kasteel heeft een hele middeleeuwse feeling. Het interieur is namelijk vrij ouderwets, waardoor je het gevoel krijgt terug te gaan in de tijd. Je loopt rechtstreeks een lang vervlogen tijd binnen. Hoe tof is dat?

kasteel-airbnb

Van alle gemakken voorzien

Ondanks de Middeleeuwse look is het kasteel van alle gemakken voorzien. Met verschillende badkamers en keukens. Vooral de keukens zijn erg hoog van kwaliteit, zodat je een heerlijk maaltje met z’n allen kunt voorbereiden.

Het gehele kasteel is voor 2595 dollar te huur. Dit is omgerekend ongeveer 2350 euro. Met 20 personen betaal je dus slechts 117,50 euro per persoon. Hier kun je het vetste feest of de mooiste familiedag vieren. Je beschikt dan over de gehele vesting, inclusief een theater/film ruimte, een balzaal en een game room. Daarnaast is elke slaapkamer zeer luxe ingericht.
kasteel-huren
kasteel-airbnb-huren

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!