Reisverhalen

Stel transformeert oude vrachtwagen om tot een paleis op wielen

koppel-huis-op-wielen

De huizenmarkt zit op slot en veel mensen zoeken naar een alternatief. Huren wil je liever niet, maar een huis kopen is ook een enorme opgave en lang niet voor iedereen haalbaar. Wat nu? Dit koppel kwam met een prachtige oplossing. Zij transformeerden een krakkemikkige oude vrachtwagen om tot een schitterend huis op wielen. Zo creëren zij hun eigen droomwoning. Dit zijn de betere reisverhalen. 

Koppel bouwt een paleis op wielen

Martin Hill en Ioana Stewart kochten deze oude vrachtwagen voor 3600 pond. Hiermee vertrokken ze richting de Franse Alpen, de plek waar ze elkaar hebben ontmoet en jaarlijks terug zouden keren. Het was een plek die diep in het hart van het koppel zat en na een aantal drankjes in de Alpen kwamen ze op een creatief idee: een huis op wielen.

Het koppel besloot om de vrachtwagen om te toveren tot een huis en door heel Europa te gaan reizen ion plaats van op één plek te moeten wonen. De krakkemikkige Hovis vrachtwagen kreeg een flinke make-over. 20.000 pond en vier maanden later kon het resultaat onthuld worden.

omgebouwde-vrachtwagen-huis-op-wielen

Extreme make-over

De transformatie kostte veel tijd en geld, maar uiteindelijk hebben ze voor ‘slechts’ 20.000 pond wel een huis waarmee ze kunnen reizen en wonen. De vrachtwagen heeft nu een open keuken, apart toilet, douche, woonkamer en slaapkamer. Het resultaat is prachtig en we dromen lekker weg van zo’n leven on the road.

Het koppel begon letterlijk vanaf 0 en bouwden hun droom volledig zelf. Het resultaat is geweldig en ze zijn daarna jaren samen gaan reizen door Europa. Ze hebben geen plannen om terug naar huis te gaan. Bekijk de foto’s van de transformatie hieronder:

één plek te moeten wonen.

huis-op-wielen-vrachtwagen

huis-op-wielen-1

huis-op-wielen-transformatie

transformatie-huis-op-wielen-vrachtwagen

vrachtwagen-huis-op-wielen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!