Overnachtingen

Gevalletje bucketlist: relaxen in deze Kroatische bierspa

san servelo bier spa kroatie

Zoek jij nog een leuk uitje op vakantie met vrienden/vriendinnen? Say no more! Kroatië heeft namelijk een geweldige bierspa. Je kunt hier keihard chillen onder het genot van een gele rakker. Dit is een heerlijk uniek uitje om op de bucketlist te zetten!

Chillen in een bierspa

Er gaat natuurlijk niets boven een fijn tripje met jouw vrienden of vriendinnen. Kroatië is überhaupt al een flinke aanrader en met deze bierspa is het land nog aantrekkelijker geworden. Want waarom zou je in een bar bier drinken als dit ook in een spa zou kunnen? Zo dachten ze er in Kroatië ook over. Wij zijn fan van deze gedachte!

Het gaat om het San Servolo Resort & Beer Spa. Deze spa ligt op het Istrische platteland in de buurt van de gemeente Buje. Omgeven door een schitterend heuvellandschap, door wijngaarden en olijfbomen, en met een leuk stadscentrum, is dit mooie stadje een echte parel op het schiereiland Istrië en een populaire bestemming voor excursies. Je kunt hier nu dus ook een bierspa aan toevoegen en je hebt zeker een week veel reisplezier.

san servelo kroatie bierspa

San Servolo Resort & Beer Spa

Je vraagt je nu natuurlijk af wat je allemaal kunt aantreffen in deze bijzondere spa. Je kunt er bierbaden vinden, verschillende sauna’s, je kunt er genieten van een massage en er zijn speciale bierproeverijen. Uiteraard kun je volop genieten van bier in dit wellness resort.

Het resort is onderdeel van een hotel dus je kunt er na een dagje ontspannen ook lekker slapen. Naast kamers hebben ze ook stacaravans of grote suites te huur. Er zijn dus genoeg opties voor verschillende budgetten. Een heerlijke plek om te aarden en vanuit daar het eiland te ontdekken. Bekijk alle opties, prijzen en andere info op de website.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!