Overnachtingen

Las Vegas opent een ‘Moon Resort’ en zal miljarden gaan kosten

moon-resorts-las-vegas

Las Vegas staat voor veel mensen hoog op de bucketlist. In deze stad kun je entertainment van het hoogste niveau vinden. Momenteel wordt er een resort ontwikkeld van het hoogste niveau. Dit resort heeft een Maan/Space-thema en zal in 2027 open gaan. Wij hebben de beelden al weten te bemachtigen en wisten niet wat we zagen.

Las Vegas: stad van de toekomst

Het Canadese bedrijf Moon World Resorts Inc. is een resort aan het ontwikkelen wat ongeveer 5 miljard dollar zal gaan kosten. In het midden van het enorme resort komt een replica van de maan te staan. Het gaat om een namaak maan van 224 meter hoog en 200 meter breed. Hiermee is deze replica ongeveer 1/75.000e schaal van de maan, maar groot genoeg om 4000 kamers in kwijt te kunnen.

Naast alle kamers en suites zullen er ook een enorme spa, een foodhall, winkels en clubs en lounges geopend worden. Je hoeft het resort dus niet te verlaten om lol te hebben. Wordt er dan niet gegokt in dit resort? Uiteraard wel. Je kunt er naast een theater, een planetarium en een club ook een casino vinden. Waag dus een gokje op de maan.

moon-resort-las-vegas

Lunar Colony

De grootste attractie van het resort zal Lunar Colony worden. Hier maken ze een echte NASA-missie helemaal na. Voor 500 dollar kun je 90 minuten de maan ontdekken en kun je met een maan buggy over de kraters heenrijden. Te bizar voor woorden, maar een stuk goedkoper dan een ‘echte’ maanreis.

“People want something unique, something different, something ‘Wow,'” zegt Michael Henderson, co-founder van Moon World Resorts, Inc.”Space flights cost $200,000 to $250,000 — so the masses just can’t participate. With Moon [World Resorts], for $500, they can walk on an authentic lunar surface and enjoy exploring a lunar colony in a spectacular way.”

Het Moon Resort Las Vegas zal open gaan in 2026 of 2027. Daarnaast zullen er ook Moon Resorts geopend worden in China, het Midden-Oosten en Spanje. Staat dit ook op jouw bucketlist?

moon-resorts

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!