Gear

Lidl verkoopt nu een SUP board voor een prikkie

sup board lidl opblaasbaar

Suppen is een van onze favoriete bezigheden in de zomer. De relaxte vibe past helemaal bij het lekkere warme weer. Helaas is een SUP board vaak flink zwaar, groot en lastig mee te nemen. Telkens eentje huren is daarentegen weer erg prijzig. Lidl komt met de perfecte oplossing: een opblaasbaar SUP board voor een zacht prijsje!

Suppen in de zomer

Suppen is de laatste jaren mega populair geworden. Je hebt vast al genoeg mensen voorbij zien suppen op de rivier of in de grachten. Het is een watersport die niet meer weg te denken is. Suppen is een soort surfen, maar dan door middel van een peddel. Je kunt het zien als een full body workout, maar ook als een sport die goed is voor de geest. Het hangt er maar net vanaf hoe intensief je het beoefent.

Suppen is een officiele sport en er worden zelfs wedstrijden gehouden. Er bestaat ook een SUP-variant van de elfstedentocht. Naast de pro’s zijn er vooral heel veel mensen die het doen om te relaxen en de natuur op een nieuwe manier willen ervaren. Voor deze mensen heeft supermarktketen Lidl een mooie oplossing bedacht: een opblaasbaar en betaalbaar SUP-board!

sup-board-lidl

Betaalbare en complete SUP set

Je kunt dit opblaasbare SUP board overal mee naartoe nemen. Er zit een bijbehorende rugzak en pomp bij, een complete set dus. Is de SUP opgeblazen? Kan kun je deze gemakkelijk meenemen door de handvatten die aan het board vast zitten. De SUP is verkrijgbaar in het roze-blauw en ziet er super shiny uit!

Uiteraard zitten er ook peddels bij dit SUP board om de set helemaal compleet te maken. Het leukste aan dit product is de prijs: hij is namelijk verkrijgbaar voor €349,-. Voor een opblaasbaar board een prima prijs. Je kunt het board hier aanschaffen!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!