Experiences

Bucketlist: durf jij de Lookout Swing in Amsterdam aan?

Lookout-Swing-A'dam-toren-amsterdam
Foto: Instagram A'DAM Lookout

Ben jij niet bang voor grote hoogtes, of wil je juist jouw angst overwinnen? Dan is de Amsterdam Lookout echt een unieke ervaring. Deze hotspot in Amsterdam geeft je namelijk, op een hele unieke manier, een uitzicht over de gehele hoofdstad. De Lookout is een observatiedek met 360-graden uitzicht over Amsterdam. Wil je een stapje verder gaan? Probeer dan de schommels van de Lookout Swing.

Amsterdam Lookout & Lookout Swing

De Lookout vind je op de top van de bekende A’dam Toren. Binnen een paar jaar is deze toren een waar fenomeen geworden. Je kunt hier heerlijk dineren, feesten, slapen, er zitten kantoren en je hebt er het mooiste uitzicht van de stad. De Lookout Swing is echter de grootste trekpleister. Je kunt er namelijk op 100 meter hoogte over de reling heen bungelen. Krijg je al anxiety bij het zien van de beelden?

De Lookout Swing is daarmee de hoogste schommel van Europa. De schommel heet ‘Over The Edge’, iets wat de lading erg goed dekt. Dit is dus alleen geschikt voor echte daredevils. Met een ticket voor de Swing mag je 20 minuten schommelen en genieten van het adembenemende uitzicht. Je kunt de tickets online kopen, of op het observatiedek zelf. De tickets voor de Swing kosten slechts €5, om het dek op te komen ben je €12,50 kwijt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A’DAM LOOKOUT (@adamlookout)

Nagenieten in de A’DAM Toren

Sinds de opening is het razend druk op het observatiedek. We raden dus aan, vooral tijdens zonnige dagen, om vooraf jouw bezoek te boeken. De A’DAM Toren is sowieso een heerlijke hotspot om te bezoeken als je in Amsterdam bent. Op het observatiedek kun je ook genieten van koffie, thee, wijntjes of een cocktail. Perfect om even bij te komen na alle adrenaline.

Daarnaast kun je op de 19e verdieping ook geweldig eten bij restaurant Moon. Dit 360-restaurant draait tijdens jouw diner rond. Hierdoor heb je telkens een ander uitzicht. Als je een nachtje in Amsterdam wilt blijven is het hotel in de A’DAM Toren ook een aanrader: het Sir Adam Hotel. Wij hebben er overnacht en dit is een ervaring om niet te vergeten. De kamers hebben verschillende thema’s en zijn een ode aan muziek. Zo staat er in elke kamer een authentieke platenspeler en kun je genieten van de mooiste plaatjes terwijl je over de stad heen kijkt.

Kijk voor alle opties en combi deals op de website van A’DAM Lookout.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!