Overnachtingen

Binnenkort kun je ontspannen in de eerste lounge in ‘de ruimte’

lounge ruimte 1

Jeff Bezos, Elkon Musk en Richard Branson zetten zich allemaal keihard in om reizen naar de ruimte mogelijk te maken. Binnenkort is er al de kans om zelf naar de ruimte te gaan en daar te relaxen in een special Space Lounge. Je kunt in deze lounge uitkijken op de wereld en het heelal. Maar dat is lang niet alles wat je in deze bijzondere lounge kunt doen.

Loungen in de ruimte

Het klinkt te bizar voor woorden, en dat is het eigenlijk ook. Space Perspective maakt dit bijzondere project binnenkort mogelijk. In 2020 begonnen ze met het bouwen aan Neptunis. Dit is een futuristische ruimteballon die is ontworpen voor toeristen met een flinke zak geld. Je kunt namelijk voor $ 125.000 per persoon een tripje naar deze loungeruimte gaan maken.

De trip is bedoeld voor 8 personen en ieder betaald $ 125.000 per persoon. Een tripje naar de ruimte kost namelijk bakken met geld. De CEO van Space Perspectice, Jane Poynter, zegt hierover: “Onze missie is om Space Explorers te inspireren om nauwer contact te maken met onze planeet en met elkaar. De omgeving waarin ze met ons reizen staat hierbij centraal.”

lounge ruimte space

Zweven op 30 kilometer hoogte

Deze reis is weer eens wat anders dan Spanje, Portugal of Frankrijk. Je reist naar de lounge toe in slechts zes uur. Je bereikt dan een hoogte van 30 kilometer en hier blijf je zweven. Je kunt dus niet zeggen dat je echt de ruimte in bent gegaan, maar alsnog heb je een schitterend uitzicht waarover je normaal alleen kunt dromen.

Het brein achter Neptunis zegt hierover: “De grootste uitdaging bij het ontwerpen van het interieur was het creëren van een multifunctionele ruimte die gebruikers de flexibiliteit geeft om niet alleen te zitten en te genieten van het uitzicht, maar ook om te vieren en te delen met anderen”. In 2024 staat de eerste race gepland, je kunt dus nog even sparen!

lounge space ruimte

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!