Reisnieuws

Luchtvaartmaatschappij verloot prijzen onder reizigers die middelste stoel boeken

middelste stoel lotterij virgin australia

De Australische luchtvaartmaatschappij Virgin Australia ontdekte onlangs een bizarre statistiek. Het bleek namelijk dat minder dan 1 procent van de reizigers op de middelste stoel wil zitten. Om dit probleem aan te pakken, en de middelste spot te promoten, hebben ze iets geniaals bedacht. Ze hebben namelijk een loterij in het leven gebracht voor mensen die een middenstoel kiezen, of er terecht komen. Dit is nog eens mooi reisnieuws. 

Nooit op de middelste stoel

Je zult dit probleem vast wel herkennen. Je boekt een reis, moet een stoel kiezen en komt er achter dat er alleen nog stoelen in het midden beschikbaar zijn. Dat is balen! Minder ruimte en je hebt geen kans om lekker uit het raam te kijken en weg te dromen. Blijkbaar heeft iedereen deze gedachte en boekt minder dan 1 procent de stoel in het midden.

Virgin is een bedrijf wat altijd met toffe ideeën komt. Via een verkiezing op social media kwamen ze er achter dat slechts 0,6 procent van de stemmers kiezen voor de middenstoel. Om hier verandering in te brengen ben je op de middelste stoel de komende tijd een eventuele prijzenpakker. Deze geniale actie geldt helaas alleen op vluchten binnen Australië. Ga je daar toevallig heen? Vergeet dan niet deze spot bij de Great Barrier Reef

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgin Australia (@virginaustralia)

Toffe actie en mooie prijzen

De actie loopt vanaf nu tot 23 april 2023. Virgin heeft 230.000 Australische dollars (rond de 150.000 euro) beschikbaar gesteld aan prijzengeld. De prijzen? Van helikoptervluchten, kroegentochten tot hele vakanties. Rondom de lancering kregen gelukkige reizigers op een vlucht naar Adelaide al een volledige cruise voor twee personen.

Virgin Australia-topvrouw Jayne Hrdlicka noemt de loterij een ‘spannende innovatie om de reiservaring nog mooier te maken’. Volgens haat gaat de Virgin Australia Group een nieuw tijdperk in met als missie het creëren van unieke, verheffende en toonaangevende ervaringen die vliegen uit het alledaagse halen en in het prachtige brengen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!