Bestemmingen

Geen budget voor Malediven? Luxe Griekse bungalows zijn perfect alternatief

luxe griekse bungalows

De Malediven staan voor veel mensen hoog op de bucketlist. Vooral voor stelletjes is dit de ultieme droomvakantie. Deze eilandengroep heeft namelijk alle kwalificaties van een paradijs, inclusief een hele hoge prijs. Op zoek naar een budget alternatief? Overweeg dan deze luxe Griekse bungalows. Betaalbaar, dichterbij en extreem luxe.

Griekse Bungalows: het alternatief voor de Malediven

Klinkt wakker worden aan een privé strand, met volop zon en luxe, jou als muziek in de oren? Let’s go! Je kunt bij het Stella Island Luxury Resort namelijk heerlijk tot rust komen. Stella ligt aan de kust van het bekende eiland Kreta. Het is een 18+ resort, je kunt dus geen kinderen meenemen. Perfect voor een vakantie met jouw liefje of vrienden.

Kreta is slechts een paar uur vliegen en daarom veel dichterbij, en goedkoper, dan de Malediven. De stijl lijkt echter exact op die prachtige huisjes die je ook daar voorbij ziet komen. Als je de beelden ziet begrijp je direct wat we bedoelen. Dit is ontspanning 2.0.

Volop luxe details

Het hotel heeft een groot buitenzwembad in een mooie lagunestijl. Daarnaast een mega Spa waar jij helemaal tot rust kunt komen. Zin in wat actie? Je hebt twee bars waar je je helemaal kunt uitleven. Leg eerst even een goede bodem bij het buffet of een van de a la carte restaurants.

Er zijn verschillende overblijfopties. Denk aan de volgende kamers: Island Villa Private Pool, Over Water Bungalows, Premium Double Swim Up, Luxury Double Swim Up, Premium Double Pool View en Luxury Double Pool View. Van luxe tot extreeeeem luxe. Bekijk hier alle opties en prijzen. Hieronder hebben we alvast een aantal foto’s toegevoegd om je helemaal lekker te maken.

griekse bungalows kreta malediven

griekse bungalows luxe

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!