Overnachtingen

Luxe Griekse penthouse huur je voor minder dan €10 per nacht

penthouse-goedkoop-griekenland

De zomer lijkt dan echt ten einde gekomen. Het begint donkerder te worden, kouder en de regen is terug. De hoogste tijd om vooruit te kijken en een lekker tripje naar de zon te boeken. Wij hebben een geweldige en betaalbare optie voor je gevonden. Een Grieks penthouse, met uitzicht op de Griekse zee en ook nog eens super betaalbaar. Reisleven moest deze kans uiteraard wel even met jullie delen.

Griekse penthouse voor een prikkie

Dit prachtige penthouse vind je terug op een schitterende plek in Griekenland. Je kunt hier volop genieten van de zon en het ontbreek je aan niets. Denk aan een uitzicht op zee, een heerlijke jacuzzi en een fijne buitendouche. Dit is het ultieme zomergevoel in de herfst.

Je kunt hier ook heerlijk lang buiten tafelen en gebruik maken van de grote barbecue, een grill met draaispit en ook nog eens een houtoven. Je kunt je hier dus perfect uitsloven in de keuken. Zin in activiteiten? Voor de sporters liggen er kajaks klaar om lekker het water op te gaan. Dit penthouse heeft letterlijk alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

airbnb-griekenland-penthouse

Zachte prijzen

Al deze luxe zal vast komen met een flink prijskaartje, zou je zeggen. Dit valt echter heel erg mee. Dit penthouse is namelijk prima betaalbaar. Voor een nachtje betaal je namelijk €90. In dit gehele penthouse kunnen 11 mensen. Als je dit bedrag dus door 11 mensen deelt ben je minder dan een tientje kwijt per nacht. Dat had je niet verwacht he?

Het gaat om de Kalathi Home Suites. Zin in een lekker vakantie in de zon? Dan kun je een van de kamers hier boeken!

airbnb-penthouse-griekenland

griekenland airbnb penthouse goedkoop 1

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!