Overnachtingen

In dit extreem luxe hotel verblijft het Nederlands elftal in Qatar

nederlands elftal qatar hotel

Het Nederlands elftal is geland in Qatar en het veelbesproken WK staat op het punt van beginnen. Onze jongens verblijven daar in een hotel waarin het aan luxe niets ontbreekt. Wij hebben dit mega luxe hotel, en de universiteit waar Nederland traint, voor je uitgelicht in dit artikel.

Nederlands elftal in Qatar

Dit WK is een van de meest besproken Wereldkampioenschappen in de geschiedenis van het voetbal. Dit komt niet zozeer door de voetbalspanning, maar door het land waarin het plaats zal vinden: Qatar. Arbeidsmigranten hebben hier onder verschrikkelijke omstandigheden meegewerkt aan de bouw van de faciliteiten. Ondanks al deze omstandigheden gaan alle landen toch voetballen in Qatar en is Nederland nu ook daar geland.

Na een lange reis arriveerden de spelers bij de Qatar University. Hier trainen ze op twee nieuwe velden die net voorzien zijn van vers gras. Meerdere landen trainen bij deze universiteit. Het hotel wat Nederland heeft geboekt is wel volledig afgehuurd. Uiteraard verblijven ze niet in deze aparte WK-fandorpen.

nederlands elftal qatar wk

Het hotel van het Nederlands Elftal

De spelers en staf verblijven in Hotel St. Regis Qatar. Dit hotel is volgens de KNVB wel op een nette manier gebouwd en de medewerkers zijn volgens de regels uitbetaald. We weten natuurlijk niet of dit klopt maar we hopen dat de KNVB een goede research heeft gedaan. Het hotel ligt op zo’n 10 minuten rijden van de trainingsvelden.

Het hotel heeft een uitzicht op de schitterende Pearl-Qatar-eilanden en alles ademt hier luxe. Het hotel beschikt over meerdere restaurants en een oesterbar. Of ze hier een oestertje zullen happen betwijfelen we wel, dit zal niet passen in het strenge schema van Louis van Gaal.

hotel st regis qatar nederlands elftal

Volop luxe bij St. Regis

Het hotel beschikt over maar liefst 336 luxe kamers en suites en daarnaast ook meerdere zwembaden en een spa. Het is dus een plek om helemaal tot rust te komen. Zin in meer actie? Dan staan er ook jetski’s, surfplanken en kano’s klaar.

Qatar is een fijne bestemming in de winter, het is er namelijk nog steeds rond de 30 graden elke dag. Wil jij zelf een keertje in dit hotel vertoeven? Een gemiddeld nachtje slapen in het st. regis kost je 500 euro. Uiteraard heeft de KNVB waarschijnlijk een betere deal gemaakt. Dit is het hotel:

nederlands elftal qatar

qatar hotel nederlands elftal

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!