Overnachtingen

Je kunt nu dit luxe penthouse (met skybox) in een voetbalstadion boeken

penthouse-stadion-uitzicht-voetbalveld

Groot liefhebber van voetbal en op zoek naar een toffe ervaring voor jou en een vriend(in)? Check dit penthouse in het Roda JC stadion! Een superluxe ruimte met een inpandige skybox (!) van waaruit je een voetbalwedstrijd prachtig kunt bekijken. In de spa, sauna en de infraroodcabine kun je na een spannende match ultiem ontspannen: op en top luxe voor twee personen.

Het penthouse in het Roda JC stadion

Als je eenmaal je oog hebt laten vallen op dit enorm toffe penthouse dat we vonden op Vipio, lijken alle andere overnachtingsplekken ineens maar gewoontjes. Hier moet je zijn voor uitzicht, luxe en wellness. Het is de ultieme plek voor liefhebbers van voetbalwedstrijden (vooral fans van Roda JC zitten hier goed op hun plek), maar ook als je geen groot voetbalfanaat bent is de ervaring fantastisch.

Je vindt het penthouse op de 5e verdieping van het stadion, in de Limburgse stad Kerkrade, tegen de Duitse grens. Een gezellige stad met voldoende bars, cafés, restaurants en winkels op loopafstand van het stadion. In het nabijgelegen casino kan je met een beetje geluk geld winnen, want heel goedkoop is overnachten in het penthouse niet. De ruimte wordt aangeboden vanaf €330,- per nacht.

penthouse-voetbalstadion-skybox

Een skybox, sauna en infraroodspa

Via een wenteltrap bereik je je eigen skybox, van waaruit je het veld perfect kunt zien (je zit achter het doel). Pak een glaasje champagne, plof in een relaxte stoel of kies een mooi plekje uit net buiten de deur en geniet van mooi voetbal!

Heb je flink lopen zweten tijdens een spannende wedstrijd? Geen probleem! Hier kan je heerlijk ontspannen. Op naar het grote dakterras, waar je een  7-persoons spa en 4-persoons barrelsauna vindt. In het penthouse zelf bevindt zich nóg een 5-persoons spa, een 4- persoons sauna en een infraroodcabine.

penthouse-jacuzzi-woonkamer

Luxe, luxer, penthouse

De ruimte zelf is 285 vierkante meter groot, en prachtig ingericht. Overal staan zachte banken en stoelen, bijzondere kunst siert de muren en de grote ramen geven een prachtig uitzicht in meerdere richtingen. De spotjes zijn dimbaar voor een beetje romantiek.

De gigantische keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien en in de twee badkamers kun je heerlijk douchen of in bad (al ga je natuurlijk voor de jacuzzi, toch?). Ook over de hygiëne in huis hoef je je geen zorgen te maken: iedere dag komt de verhuurder langs voor het onderhoud van de spa’s en om je schone handdoeken te brengen. Ahhh, luxe!

penthouse-leefgedeelte-kunst

Boeken maar!

Wil je je vriend of vriendin, partner of collega verrassen met een superluxe en bijzondere overnachtingsplek? Hier moet je zijn. Bij aankomst wacht je een heerlijk drankje en de ruimte kan zelfs versierd worden, er kan tapas bezorgd worden en er kunnen bloemen klaar worden gezet.

Parkeren kan gratis bij het stadion en ontbijt wordt ’s ochtends voor je geregeld, mocht je dit willen. Met de Sonos muziekinstallatie, Netflix op de televisie en spelletjes in de kast hoeft niemand zich hier te vervelen. Kies een datum en boeken maar!

penthouse-tapas-eten

Wil je wat minder opvallende luxe? Check dan deze bizarre plaggenhut in Drenthe, die stiekem een ondergrondse villa is. Leuk!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!