Overnachtingen

De ultieme vakantiespot: huur deze superluxe villa in Toscane

luxe-villa-huren-toscane

Wij Nederlanders kunnen als geen ander klagen over het weer. We hebben daar de afgelopen maanden ook alle reden tot gekregen, dus tijd om de grijze luchten en koude wind achter ons te laten. Waar je het best heen kunt? Deze superluxe villa in Toscane, natuurlijk!

De aantrekkingskracht van Toscane

Iedereen die er nog niet geweest is heeft wel een beeld bij Toscane. Glooiende groene heuvels, cipressen en authentieke Italiaanse huisjes komen vast al snel bij je op. Een perfect plek om even aan het Nederlandse weer en de typische drukte te ontsnappen.

Het is een enorm toeristische regio (logisch), en daarom aan accommodaties geen tekort. Wij vonden op Vipio echter deze superluxe villa, middenin Toscane, voor jou en tien vrienden of familieleden. Wat een droom!

superluxe-villa-toscane-zwembad NU BOEKEN OP VIPIO

Heuvels, tuinen en terrassen

De woning ligt in de gemeente Greve in Chianti, een half uurtje ten zuiden van Florence. Gebouwd op de top van een heuvel, met een prachtig uitzicht over de valleien en heuvels. In het landhuis is plek voor vijf personen, en in het bijgebouw (zo groot als mijn en jouw huis samen) is er nog eens plek voor zes personen.

Beide woningen hebben een volledig uitgeruste keuken, en er zijn zes (!) badkamers en slaapkamers aanwezig. De twee eenheden zijn verbonden door enorme tuinen en terrassen. Geen zin om te koken? Boek dan een kok; Dat klinkt als een grap, maar dat is het niet. Of ga voor een massage na een lange dag niks doen.

italie-tuin-terras-parasol NU BOEKEN OP VIPIO

Neem een kijkje in de Toscaanse villa

De villa is erg smaakvol ingericht. De enorme woonkamer heeft een open haard en airco, en grote comfortabele banken en stoelen. Voor wie genoeg heeft van het uitzicht is er een televisie en WiFi aanwezig. De oude balken en stenen muren geven de villa een prachtige authentieke look.

Verder is de woning van alle gemakken voorzien. Wasmachines, drogers, vaatwassers, broodroosters, het wordt je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Dit alles is te huur voor €760,- per nacht. Als je bedenkt dat je hier met elf personen kunt verblijven, valt die prijs enorm mee!

italie-villa-slaapkamer-bed

Makkelijk je villa boeken via Vipio

Tuinen, terrassen, een zwembad, een barbecue, heerlijke loungesets, wijnproeverijen, de Toscaanse keuken, dat uitzicht… zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hier overnachten is de ultieme Italiaanse droom. En trouwens: de villa is geschikt voor evenementen. Feestje!

Dus trommel tien vrienden, familieleden, collega’s, of wie dan ook op, vlieg naar Florence en neem je intrek in deze superluxe villa. We garanderen je dat je na je vakantie uitgerust dan ooit terug naar Nederland kan. Of… misschien ga je wel nooit meer terug. Vipio heeft tal van bijzondere en unieke overnachtingsplekken, bijvoorbeeld deze super leuke pipowagen!

italie-superluxe-villa-terras-eten NU BOEKEN OP VIPIO

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!