Experiences

Dit park in Amerika heeft maar liefst 14 Real Life Mario Kart banen

mario-kart-banen-amerika

Op zoek naar een tof tripje met vrienden? Branson Track, dicht bij het Amerikaanse Oklahoma, heeft een hele bijzondere ervaring voor race fans. Je kunt hier namelijk in real life Mario Karten. Velen van ons zijn er mee opgegroeid: avonden lang tegen vrienden op de Wii of Nintendo spelen. Nu kun je dus real life Go-Karten op echte Mario Kart banen. Beter gaat het niet worden.

Real life Mario Kart

In het park hebben ze maar liefst 12 verschillende kart banen, waarvan elk parcours een apart ontwerp heeft. Van die twaalf banen zijn er 3 banen die jou het nostalgische gevoel van Mario Kart laten herleven. Hoe vet is dat?

De kart banen met flinke hoogteverschillen zijn uniek en nergens ter wereld vind je er zoveel bij elkaar. Kruip dus in de huid van Mario, Toad en Yoshi en ga de strijd aan met je vrienden. Plan er meteen een mooi roadtripje door Amerika aan vast en je hebt een geweldige ervaring.

mario-kart-real-life

Real life experience

Voor de volledige experience kun je wat bananen mee te smokkelen om te gooien. Maar dit wordt door de eigenaren van Branson Track sterk afgeraden. Er bestaat een grote kans dat ze je het Go-Kart Park uit bonjouren.

De vetste banen zijn, volgens de kenners, de Heavy Metal High Rise, Wild Woody, The Lumberjack en de Road Course Track. Ben je dus in Amerika dan is dit zeker een plaats om op de bucket-list te zetten. Bij al deze banen voel het alsof je echt in het spel zit. Tegen wie wil jij racen? Tag jouw vrienden in de comments.

mario kart amerika

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!