Essentials

Action-deal: geniale mini-wasmachine neem je makkelijk mee op reis

mini-wasmachine-action
Deze handige mini-wasmachine wordt jouw beste vriend op reis (bron: action)

Grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in de… mini-wasmachine van de Action. Wat een fantastische uitvinding! Met een capaciteit van drie kilogram is de wasmachine ideaal voor op reis en trouwens ook gewoon voor een klein huishouden. Dit wil je toch hebben?!

Een mini-wasmachine van de Action

De Action verkoopt zo af en toe echt geniale dingen en dat blijkt maar weer met deze wasmachine. Het ding is klein en krachtig: met een capaciteit van drie kilo was je snel je shirts of broeken weer schoon. Hij weegt zelf slechts vijf kilo en is daarmee perfect om mee te nemen op reis.

Dus ga je van de zomer met de auto naar Frankrijk? Schaf nog snel even deze mini-wasmachine aan en je hoeft je in ieder geval geen zorgen meer te maken over je vuile was. Met afmetingen van 34 x 48 x 34 (bxhxl) past ‘ie vast nog wel achterin de kofferbak.

action-mini-wasmachine
Klein en compact maar toch ruimte voor drie kilo wasgoed (bron: action)

En hoe werkt ‘ie?

Oké, een mini-wasmachine is geweldig. Maar hoe werkt zoiets? Heel eenvoudig eigenlijk. Je vult het waterreservoir van tien liter met de watertoevoerslang, voegt wasmiddel toe, stopt je wasgoed in de trommel en aanzetten maar. Je was is na 15 minuten klaar!

Voer vervolgens het vuile water af met de slang, doe je was in het mandje en zet de mini-wasmachine op de centrifugeerstand. Het centrifugeren duurt vijf minuten dus de complete wasbeurt duurt in totaal 20 minuten. Nog even laten drogen en je kan weer lekker fris de camping over.

wasmachine-mini-action
Met droogtrommel en afvoerslang bijgeleverd (bron: action)

Je scoort ‘m hier

Dit stukje genialiteit wast op maximaal 60 graden en droogt het weer in 20 minuten tijd. Hij is zeer energiezuinig en met het toerental van 1340 rotaties per minuut droogt ‘ie zo efficiënt mogelijk. De wasmachine is nog stil ook: tijdens het was- en droogproces wordt er maximaal 58 decibel geproduceerd.

Overtuigd? Wij in ieder geval wel. De Action verkoopt de mini-wasmachine alleen online en je koopt ‘m hier voor slechts €49,95. Geen geld voor zo’n handig apparaat. Ook ideaal als je thuis niet zoveel ruimte heb voor een normale wasmachine en droger!

mini-wasmachine-action-online
Hebben!

Wat ook zeker niet mag ontbreken op reis is deze handige picknick-tas van de Lidl. Te koop voor een schijntje!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!