Essentials

Last van muggen? Bug Pants: de handigste maar lelijkste oplossing

muggennetten muggen oplossing

Muggen zijn onze grootste vijand in de zomer. Ben jij altijd de sjaak en jouw partner niet? Hier lees je wat daar de reden van is. Als jij degene bent die altijd onder de bulten zit dan zijn de Coghlan Bug Pants wellicht iets voor jou. Dit is de handigste, maar ook veruit lelijkste, oplossing tegen die vervelende muggen. Je gaat hier in ieder geval niet de show mee stelen op een positieve manier.

Bug Pants: muggennetten over jouw korte broek

In de zomer draag je vaak een korte broek bij mooi weer. Het nadeel van een korte broek is het feit dat je constant zal worden gestoken op die plek. Dit kan jouw ontspanning flink in de war gooien. Coghlan, een Canadees bedrijf met een specialisatie in kampeerspullen, heeft daar iets op bedacht: slimme en foeilelijke muggennetten voor over die korte broeken.

Het bedrijf heeft verschillende maten ontwikkeld en de netten hebben een elastische band rond voor jouw middel. Daarnaast ook een sluiting bij de voeten zodat muggen echt helemaal geen kans maken. Je kunt dus lekker genieten in jouw korte broek, zonder dat je last hebt van ongedierte.

muggennetten-coghan-muggen-korte-broek

Creatieve oplossing tegen ongedierte

We moeten eerlijk zeggen dat we deze oplossing erg creatief vinden. Het is echter alleen geschikt voor mensen die de jungle in gaan of op safari. Als jij lekker aan het zwembad ligt lijkt ons dit niet de meest fashionable oplossing. Dan moet je die bulten maar voor lief nemen of andere tips raadplegen.

Coghlan verkoopt daarnaast ook een jas- met een net voor over jouw hoofd- van hetzelfde materiaal als de muggennetten voor jouw benen. Op deze manier weet je in ieder geval honderd procent zeker dat je geen last hebt van muggen komende zomer. Op zoek naar reistips die wel sexy zijn? Check al onze reistips hier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!