Bestemmingen

Deze leuke Europese steden kun je binnenkort met de nachttrein bezoeken

nachttrein europese steden european sleeper

Heb jij een weekendje weg op de planning, of kijk je er juist naar uit om iets te plannen? Dan hebben we een hele leuke en duurzame optie voor je. De nachttrein is namelijk bezig met een opmars en er komen steeds meer opties. Binnenkort worden er namelijk nog meer leuke Europese steden toegevoegd aan de opties en die lichten wij voor je uit in dit artikel.

Reizen met de nachttrein

De nachttrein gaat een steeds beter alternatief worden voor vliegen. We schreven eerder al over de nachttrein naar Barcelona die er binnenkort aankomt. Ook wintersport in Oostenrijk is inmiddels te bereiken door middel van de nachttrein. In 2023 lijken er nog meer veranderingen aan te komen als het gaat om treinreizen. Dit komt vooral door European Sleeper. Dit bedrijf is verschillende grote en leuke steden met elkaar aan het verbinden.

Het fijnste aan de nachttrein is natuurlijk het feit dat je opstapt in Amsterdam/Rotterdam/Utrecht en wakker wordt in een Europese stad voor een citytrip. Ook de manier van reizen is ons goed bevallen op de verschillende trips die we tot nu toe met de nachttrein hebben gemaakt. Comfortabel, vaak redelijke prijzen en natuurlijk duurzamer. Ook de gehele ervaring maakt het bijzonder en een stuk avontuurlijker dan met het vliegtuig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door European Sleeper (@europeansleeper)

Nieuwe steden voor een citytrip: Berlijn, Stockholm en Barcelona

European Sleeper rijdt naar steden als Wenen, Milaan, München, Verona, Praag en Venetië. Stuk voor stuk prachtige steden voor een citytrip of weekje weg. Vanaf 25 mei zal ook Berlijn aan deze lijst worden toegevoegd. Binnen tien uurtjes ben jij in de rauwe, veelzijdige en interessante hoofdstad van Duitsland. Je kunt opstappen in meerdere steden.

Ook Barcelona is vanaf komende winter te bereiken met de European Sleeper. In slechts negen uurtjes ben je op de Ramblas en het strand. Vanuit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Roosendaal is deze nachttrein te pakken. De kosten zijn helaas nog niet bekend maar we durven te gokken dat het, mits je op tijd boekt, goedkoper is dan met het vliegtuig. Ook zijn er plannen om later dit jaar Stockholm toe te voegen aan de lijst. Heerlijke keuzes dus!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!