Overnachtingen

De eerste Nederlandse bierspa is officieel geopend

bierspa-nederland-bier-othmar

Ben jij op zoek naar een bijzonder teamuitje of familiedag? Dan hebben we de perfecte spot voor jou gevonden. Vanaf 1 juli is namelijk de allereerste bierspa van Nederland geopend. Wat een bierspa precies is? Een heerlijk plek waar je kunt badderen in goudgele rakkers. Maak kennis met Othmar Bierspa in Ootmarsum.

Chillen in de bierspa

Een dagje naar de spa is voor iedereen goed. Lekker ontspannen en eventjes geen afleiding van de drukke buitenwereld. Deze bierspa maakt de hele ervaring nog een stuk unieker. Je kunt hier namelijk ronddobberen in bier, onbeperkt bier drinken en nog veel meer. Een ervaring die in het buitenland al bestond maar nu ook naar ons kikkerlandje is gekomen.

Je kunt de hele dag biertjes proeven en relaxen in bier. Daarna kun je uiteraard ook overnachten bij deze bierspa. Wel zo verstandig als je de hele dag gele rakkers hebt gedronken. Daarnaast kun je genieten van een bierproeverij van Othmar. Othmar is namelijk ooit begonnen als familiebrouwerij, maar tegenwoordig zijn ze veel meer dan dat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Othmar Bierspa (@othmarbierspa)

Othmar bierspecialisten

Inmiddels is Othmar de plek die alles beidt wat met bier te maken heeft. Van een rondleiding door de brouwerij tot ontspan-sessies in de bierspa. Je kunt kiezen uit drie opties: de hop-ruimte, mout-ruimte en de water-ruimte. De hop-ruimte biedt plaats aan 9- 12 personen, de mout-ruimte aan 13-16 personen en de water-ruimte aan 2-8 personen.

Naast de bierbaden zijn er andere wellness-faciliteiten te vinden in de ruimtes. Neem plaats in een van de massagestoelen voor een ontspannende massage of drijf de temperatuur op in de bierbarrelsauna. We moeten er wel bijzeggen: in de baden zit natuurlijk geen echt bier, maar hierin vind je water met hop, mout en gist. Je kunt er natuurlijk wel lekker biertjes drinken. Helemaal zin in gekregen? Check hier de website van Othmar!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!