Reistips

6 slimme Netflix-hacks om optimaal te genieten van films & series op reis

https://reisleven.nl/netflix-lifehacks-op-reis
Foto: Unsplash

Ben jij helemaal ready voor jouw vakantie? Ben je online ingecheckt? Spullen ingepakt? Is je paspoort in orde? Dan is het tijd voor jouw welverdiende vakantie. Alle voorbereidingen om te vertrekken zijn klaar, maar ben je ook goed voorbereid op het reizen zelf? Wij hebben 6 slimme Netflix-hacks voor je op een rijtje gezet waardoor je altijd en overal kunt genieten van jouw favo films & series.

Netflix op reis: de lifehack-guide

Tijdens het reizen, of tijdens de uurtjes verveling, genieten wij het liefst van onze favoriete films en series. Een vlucht van 10 uur is toch een stuk comfortabeler op deze manier. Om optimaal gebruik te maken van jouw Netflix-account op reis mag je de volgende handige tips niet missen.

1. Vergeten uit te loggen? Meld je overal af bij je Netflix-account

Oops, vergeten uit te loggen op je Netflix-account tijdens je verblijf in het hotel? Regel het in één keer via ‘Uitloggen op een apparaat’.

2. Film kijken tijdens je vlucht? Zo kijk je offline

Hoe vaak is het nou al voorgekomen dat je in het vliegtuig zit en er stiekem van baalt dat je geen films kunt kijken. Bereid je dus goed voor op je volgende vlucht door films en series te downloaden om offline te bekijken. Als je thuis de films en series alvast downloadt, kun je in het vliegtuig, of op je vakantieadres alsnog gewoon kijken. Kijk hier hoe het werkt.

3. Te druk met inpakken en geen tijd om te downloaden?

Heb jij geen tijd gehad om te downloaden tijdens je drukke dagen voor de reis? Schakel dan ‘Smart downloads’ in en de volgende aflevering van de serie die je aan het kijken bent, wordt automatisch gedownload.

4. Niets missen tijdens je vakantie?

Ga je een paar weekjes weg en wil je ervoor zorgen dat je deze zomer niets mist? Stel dan herinneringen in voor je favoriete aankomende films en series. Ga naar de Coming Soon-rij op je Netflix-startscherm en stel een herinnering in voor de titels waar je deze zomer naar uitkijkt.

5. Vlucht vertraagd? Even spelletje doen!

Terwijl je wacht op je  vlucht, kun je de tijd doden met een van de mobiele games. Ga de strijd tegen de klok aan met de creatieve bake-off game Nailed it! Baking Bash, of laat je verleiden met de nieuwste Netflix Games-hit, Too Hot To Handle: Love is a Game.

6. Houd je datagebruik onder controle

Gebruik je veel data terwijl je onderweg Netflix kijkt? Ontdek hoe je je dataverbruik onder controle houdt. Het bekijken van tv-programma’s of films op de Netflix-app verbruikt verschillende hoeveelheden gegevens per uur, afhankelijk van de videokwaliteit. Kijk hier hoe je de instellingen voor gegevensgebruik aanpast.

Op zoek naar inspiratie?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!