Bestemmingen

Vuurspuwende draak gespot in prachtige foto van Noorderlicht

noorderlicht fotograaf foto draak

Als je ons al een tijdje volgt weet je dat we gek zijn op het Noorderlicht. Dit fenomeen is een van de meest bijzondere dingen om mee te maken. Als je meer wilt weten over wanneer en waar je het Noorderlicht het beste kunt spotten hebben we in dit artikel voor je uitgelicht. Deze week zagen een aantal toeristen iets heel erg bijzonders in het Noorderlicht in IJsland. Er leek namelijk een draak te verschijnen in het groene licht en de foto’s zijn spectaculair.

Natuurspektakel: draak in Noorderlicht

Dit bijzondere tafereel werd gespot in IJsland, een van de allerbeste spots om het Noorderlicht te zien. Het Noorderlicht was enorm fel en goed te zijn de afgelopen week. Opeens leek er een draak te verschijnen die vuur leek te spuwen in de lucht.

De toeschouwers hadden geluk om dit moment mee te mogen maken en wisten een mooie foto te schieten die nu helemaal viraal gaat. Zelfs NASA heeft de foto gedeeld en liet weten impressed te zijn. Omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden hebben we de foto hieronder voor je gedeeld:

noorderlicht draak ijsland

Waar en wanneer zie je het Noorderlicht?

Uiteraard wil je dit ooit zelf een keertje meemaken. Wat dacht je van slapen in een iglo tijdens het Noorderlicht in Finland. Maar ook IJsland is dus een van de beste plekken om dit licht te spotten. Lees hier waarom je echt een keertje naar IJsland zou moeten gaan.

Lees ook:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!