Reisnieuws

Jetzt gehts los: reis voor slechts 49 euro onbeperkt door Duitsland

onbeperkt reizen door duitsland

Reizen met openbaar vervoer is de laatste tijd bijna onbetaalbaar geworden in Nederland. Alleen als je een studenten OV hebt is het nog een beetje aantrekkelijk. In Duitsland doen ze het een stuk beter en daar kunnen we echt een voorbeeld aan nemen. Je kunt vanaf 2023 voor slechts 49 euro per maand onbeperkt door Duitsland reizen met het OV. Wist je dat een retourtje van Groningen naar Maastricht al veel duurder is?

Onbeperkt reizen door Duitsland

Duitsland is een erg vooruitstrevend land als het gaat om openbaar vervoer. Maar waarom komen ze nu met deze mega actie? Er zijn hier twee redenen voor. Ten eerste doen ze dit om CO2 uitstoot te verminderen en de voetdruk op deze planeet te reduceren. Daarnaast willen ze graag de inwoners tegemoet komen. De inflatie en crisis heeft het leven voor veel burgers financieel erg zwaar gemaakt. Dit zijn twee redenen waar we volledig achter staan!

Veel redenen dus om een trip door Duitsland te gaan plannen. Om jou alvast te helpen hebben we een aantal leuke plekken voor je uitgezocht. Wat dacht je van het grootste en tofste subtropische zwemparadijs van die wereld? Of skiën in Winterberg? Om het af te maken kun je overnachten in dit hotel met een eigen biertap op de kamer.

onbeperkt reizen duitsland 49 euro

Alles wat Duitsland te bieden heeft

Een rondreis door Duitsland kan dus voor een zacht prijsje en dit land heeft veel te bieden. Van de schitterende natuur tot aan mooie steden als Berlijn of München. Voor slechts 49 euro kun je dus een maand lang onbeperkt reizen.

Het is niet voor het eerst dat Duitsland stunt met zijn prijzen. Vorige zomer kon je voor slechts 9 euro een maand lang met het OV reizen. Dit is nog goedkoper dan deze actie, echter is het niks vergeleken met wat je normaal moet neerleggen voor het reizen door Duitsland. Een ticket van Berlijn naar Keulen kost bijvoorbeeld al rond de 40 euro. Scoor hier een Deutschlandticket.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!