Essentials

Bol.com verkoopt nu een geniaal luxe watereiland voor 10 personen

opblaasbaar eiland watervlot bol.com

Ben jij aan het genieten van die laatste zomermaanden in Nederland? Dan hebben wij een geniale gadget van Bol.com voor je gevonden om je een tropisch gevoel te geven. Je kunt namelijk een soort opblaasbaar luxe watereiland aanschaffen bij de retailer. Hier kun je samen met jouw beste vrienden genieten van de rust en het gevoel van een eigen eiland.

Bol.com verkoopt een opblaasbaar watereiland

Een eigen eiland is de droom voor velen. We helpen je alvast uit je droom, dit is natuurlijk voor bijna niemand betaalbaar. Voor dit eiland voor de kust van Curacao betaal je bijvoorbeeld 8.8 miljoen dollar. Gelukkig heeft Bol.com een perfecte oplossing gevonden. Een opblaasbare variant waarmee heerlijk op het water kunt chillen.

Lekker flaneren op het meer of de Spaanse kust, wij zien het wel voor ons. Het is een soort waterbed maar dan een XXL-versie. Dit is namelijk het Innovatie Outdoor opblaasbare watereiland dat nu te scoren is voor een prikkie. Als je het met een aantal vrienden deelt al helemaal. Wij weten zeker dat je hier wat vrienden voor op kunt trommelen.

watervlot-bol.com-eiland

Party op het water

Dit watereiland is van hetzelfde materiaal als de bekende SUP-boards gemaakt. Je kunt met maar liefst tien mensen tegelijk op dit eiland staan. Tijd voor een heerlijk feestje op het water. Hapjes en drankjes erbij, zwembroek aan en we vertellen niet wat we gaan doen. Klinkt als een leuk uitje toch?

Je kunt dit watereiland ook aan de boot vast maken. Als je de boot stil zet kun je een feestje geven of lekker uitgebreid eten of zonnen op het eiland. Veel mensen gebruiken zo’n eiland ook om er vanaf te duiken. Dit eiland komt wel met een prijskaartje. Je koopt hem voor 1349 euro. Wij raden aan om het eiland dan ook met vrienden of familie te delen, direct een stuk gezelliger. Je kunt het eiland binnen twintig minuten opblazen door middel van de meegeleverde elektrische pomp. Je koopt het watervlot hier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!