Essentials

Deze opblaasbare kist is perfect voor mensen die rust willen op vakantie

opblaasbare-dooskist-gear

De zomer is begonnen en de temperaturen lopen heerlijk op. Dit is de perfecte tijd om lekker te socializen en mensen te ontmoeten. Maar niet iedereen heeft daar behoefte aan. Sommige mensen zijn toe aan rust en een ontspannen vakantie. Speciaal voor deze mensen is er nu een opblaasbare doodskist. Grappig of grimmig?

Opblaasbare doodskist: meest bijzondere item deze zomer

Als je zo’n opblaasbare doodskist voorbij ziet drijven schrik je je waarschijnlijk een hoedje. Het ziet er namelijk best wel luguber uit. Toch vinden wij dat iedereen lekker z’n ding moet doen en kijken we eigenlijk nergens echt van op. Hiermee heb je in ieder geval de ultieme privacy terwijl je aan het dobberen bent.

Deze opblaasbare kist is ook helemaal af te sluiten, perfect voor mensen die niet van de zon houden maar wel op de zee of in het zwembad willen dobberen. De kist is best wel ruim, geen probleem dus voor mensen met claustrofobie. Je kunt de kist ook makkelijk mee nemen, je hoeft hem alleen maar op te blazen.

opblaasbare-doodskist-zomer

Beschikbaar in verschillende kleuren

De kist is nu beschikbaar in verschillende mooie kleuren. Een vrolijk en opvallend kleurtje is de roze kist. Wil je toch voor een wat grimmigere look gaan? Kies dan gewoon de zwarte kist. Dan ben je helemaal in stijl en zal iedereen je met rust laten deze zomer.

De kisten zijn best wel prijzig. Voor 75 dollar kun je er eentje kopen. Op dit moment is alleen de roze variant nog beschikbaar. Check de site van Pom Pom Floats voor alle informatie en schrijf je in om op de hoogte te blijven. Maak er een gezellige zomer van!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!