Essentials

Opel lanceert elektrische camper die razendsnel laadt en grote afstanden haalt

opel-elektrische-camper-kamperen

Het Duitse Opel heeft een nieuwe elektrische camper onthuld, namelijk de zogeheten Zafira-e Life Crosscamp Flex. Een hele toffe naam voor een hele bijzondere kampeerwagen. De oude Zafira ken je wellicht als grote MPV. De nieuwe kampeerversie heeft vier zitplekken en heeft daarnaast veel ruimte om op jouw bestemming te kamperen. Van keuken tot wasbak, deze toffe camper heeft alles wat je nodig hebt voor een mooie rondreis.

Elektrische camper van Opel

Deze kampeerversie beschikt over een keukentje, inclusief gasfornuis en wasbak. Daarnaast kun je de achterbank helemaal omtoveren tot een tweepersoonsbed en onder het hefdak vind je ook nog twee slaapplekken. Perfect geschikt voor twee stellen of een gezin. In deze elektrische camper vind je ook nog twee tanks voor vuil en schoon water, beschik je over een koelbox en vind je een extra batterij van 95 Ah. Deze zorgt voor de elektriciteitsvoorziening van verlichting en stopcontacten.

Als je lange afstanden maakt is het de bedoeling dat jouw accu en batterij snel weet te laden. Naast de kleine accu heeft deze camper onder de vloer nog een grote 75 kWh lithium-ion-batterij liggen. Met een snellader kun je het accupakket van de camper in slechts 48 minuten van 0 naar 80 procent opladen. Perfect voor mensen die veel onderweg zijn en lange afstanden maken. Een vol opgelaaide e-life kan maar liefst 322 kilometer afleggen.

opel-elektrische-camper-kamperen-1

Onthulling van de Zafira-e Life Crosscamp Flex

Deze beuker van een camper is deze week tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf onthuld. Daar zagen we dat Volkswagen ook met een soortgelijk model bezig is. In 2023 gaat de eerste Zafira-e Life Crosscamp Flex de weg op.

De prijs van de Zafira-e Life Crosscamp Flex is op dit moment nog niet bekend. Een Crosscamp-model met dieselmotor is momenteel al leverbaar. We houden jullie uiteraard op de hoogte betreft nieuwe updates. Nu al een camper aanschaffen? Dit zijn 11 bijzondere campers voor jouw volgende trip!

opel-zafira-camper-elektrisch

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!