Reisverhalen

Deze levensgenieter bouwde oude ambulance om tot camper voor hem en zijn hond

omgebouwde-ambulance-camper-reizen-hond

Veel mensen hebben de droom om alles achter te laten en met een camper de wereld over te gaan. Ian Dow uit Amerika had ditzelfde plan. Hij wilde een unieke roadtrip maken, maar dan op een duurzame en goedkope manier. Hij zocht een camper, maar vond de prijzen erg hoog. Ian belande later dat jaar in een ongeluk en werd vervoerd per ambulance. Hij overleefde het ongeluk nog maar net en kwam daarna op een life changing plan .

Oude ambulance ombouwen

Net na het ongeluk kwam hij namelijk op een geniaal idee. Hij zocht online naar afgedankte ambulances en kwam er achter dat er veel op het internet stonden. Hij kocht een ambulance voor een prikkie en met het overgebleven geld verbouwde hij hem tot camper.

De vloer maakte hij van teakhout, een goede keuken en een mooi inklapbaar bed. Meer had Ian niet nodig. Op het dak is nog plek voor een tentje om in de open lucht te slapen en wakker te worden in de ongerepte natuur. Hij ging dat avontuur niet in z’n eentje aan, maar samen met zijn trouwe viervoeter Dino.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ian Dow (@vanlife_ian_dow_travels)

Bijzonder leven in de natuur

Ian leeft nu al een langere tijd, samen met Dino, op een hele bijzondere manier. Ze gingen samen op avontuur door grote delen van de VS, Mexico, Costa Rica en Guatemala. Je kunt de avonturen van Ian en Dino vinden op zijn Instagram-account.

Ze hebben nog veel mee reizen op de planning staan. Ian is een grote inspiratie voor mensen die hun leven achter willen laten en het even helmaal anders willen doen. Bekijk zijn YouTube-video hieronder en geniet mee:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!