Reisnieuws

Voor €93 overnachten in Marc Marquez’ trailer tijdens de MotoGP Barcelona

trailer-marc-marquez-motor

Liefhebbers van motorsport opgelet: Repsol Honda’s motorrijder Marc Marquez biedt een overnachting in de trailer van zijn team aan in het weekend van de Grand Prix van Catalonië. Hoe vet is dat? De trailer staat middenin de paddock, die normaal gesproken niet toegankelijk is voor bezoekers – maar misschien wel voor jou!

Overnachten in de trailer van Marc Marquez

Hoewel dit seizoen voor de veelal geblesseerde Marc Marquez nog niet helemaal lekker loopt, wil hij zijn fans graag belonen met een enorm unieke ervaring: een nachtje slapen in de trailer van zijn team (die naast zijn persoonlijke trailer staat), tijdens de Grand Prix op het Circuit de Barcelona-Catalunya nabij Barcelona.

Het is de eerste keer dat de legendarisch kampioen zijn fans zo’n uniek kijkje achter de schermen biedt, en dat voor slechts €93,-, een verwijzing naar zijn startnummer. Voor die €93,- staat je een ongelooflijke ervaring te wachten: niet alleen slaap je in de motorhome van 50 m2, hier kun je ook allerlei memorabilia van Marquez bewonderen zoals zijn racepakken, helmen en trofeeën.

marc-marquez-trailer-interieur
In de trailer van het team van Marc Marquez vind je allerlei toffe aandenkens

VIP’s op en om het circuit

En dat is niet het enige wat je krijgt. De gelukkige fans krijgen de kans om de race vanuit het VIP-dorp te bekijken, en ze kunnen de start van de Grand Prix van dichtbij zien dankzij exclusieve toegang tot de pitstraat. Voor het hele weekend krijgen de gasten VIP-passen waarmee ze alle actie van binnenuit kunnen meekrijgen. Fantastisch!

Bij aankomst in de trailer worden de twee gasten begroet door een virtuele Marc Marquez, waarna een van zijn teamleden je verder rondleidt en zorgt voor een aangenaam verblijf. Zelfs maaltijden zijn inbegrepen. Je moet alleen wel zelf je vervoer naar Barcelona regelen, maar met het vliegtuig ben je er gelukkig zo. Of neem de trein en maak er een toffe trip van!

marc-marquez-trailer-slaapkamer
Het slaapgedeelte van de trailer, met Marc’s startnummer

Een zeldzaam kijkje achter de schermen

“Gasten zullen een once-in-a-lifetime ervaring beleven die voor niemand anders beschikbaar is. De gasten krijgen de rit van hun leven. Dit is een zeldzaam kijkje achter de schermen van de wereld van professioneel racen.” vertelt Marc Marquez tegen Motorsport.com. Ook een ritje op de MotoGP-simulator en een persoonlijke rondleiding door de pitboxen zijn onderdeel van het weekend.

Je zal jezelf wel afvragen: wat is de catch? Helaas voor heel veel fans is er maar een behoorlijk beperkte beschikbaarheid: voor maar één nacht en maar twee gasten wordt dit het weekend van hun leven. Op Airbnb valt de trailer te boeken op 19 juli vanaf 19.00 uur, dus wees erbij. Wie niet waagt wie niet wint!

marc-marquez-trailer-bar
Marc Marquez nodigt twee fans uit voor een exclusief weekend

Op zoek naar een andere sportieve Airbnb? Check dit luxe penthouse in een voetbalstadion in Nederland!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!