Experiences

In Parijs kun je een nachtje tussen de haaien slapen

ubi bene haaien hotel

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Wellicht is UBI BENE in Parijs dan iets voor jou. Airbnb heeft namelijk samen met UBI BENE een heel erg bijzondere accommodatie geregeld. Je slaapt hier namelijk midden tussen de haaien. Dit is niet voor bangeriken bestemd.

Tussen haaien wakker worden

In Thailand kun je tussen de olifanten in het wild slapen en bij Safari Park Beekse Bergen kun je dichter bij huis tussen de meest bijzondere dieren slapen. Maar slapen tussen de haaien is voor ons ook nieuw.

Een kamer onder de waterspiegel van een reuze aquarium van 10 meter diep in Parijs. Met 360° zicht over 35 haaien die rond u bed zwemmen. Klinkt dat voor jou als een droom? Dit kan nu werkelijkheid worden. Dit kan met recht een van de meest bijzondere overnachtingen in Europa genoemd worden.

haaien hotel airbnb

Even een nachtje over slapen?

Grote kans dat je over deze beslissing even een nachtje moet slapen. Het is wel een prachtige ervaring om de haaien in hun habitat te zien. Je slaapt als het ware in een soort aquarium. Wakker worden en een haai boven je zien zwemmen lijkt ons echter ook een bijzondere manier van wakker worden.

Grote websites zoals Daily Mirror, CNN, El Pais, Daily Telegraph, The Independent, Forbes schreven al eerder over deze ervaring. Wil je meer info over UBI BENE? Ga dan naar de website. Deze agency bedenkt namelijk nog veel meer bijzondere ervaringen.

Update: deze overnachting is helaas niet meer te boeken.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!