De reden om een Patagonia Torrentshell review te schrijven is dat dit mijn favoriete regenjas is. De jas is licht met zijn 346 gram en is uitgerust met H2No gemaakt van 2,5 laags gerecycled ripstop nylon. De prijs van deze jas is €139,95. Hij is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik ben 1.75 en draag maat S.

Gebruik:

De jas is ideaal in de regen tijdens wandelingen. Ook beschermt deze Patagonia Torrentshell goed tegen de wind. Let op, hij is niet warm. Gebruik hem puur als bescherming tegen de regen. Ik draag er graag een fleece onder of mijn Patagonia Down Sweater. Dit is een heerlijke combi.

Patagonia Torrentshell review

Functionaliteit:

Er zit heel wat techniek in deze jas verborgen. De jas heeft twee steekzakken die afsluitbaar zijn met een rits. De uiteinden van de mouwen zijn aan te passen met een klitteband. De jas heeft een binnenzak en een goede capuchon. De capuchon is aan de achterzijde en voorzijde zeer goed in te stellen. In de kraag zit een prettige micro-fleece. De jas heeft ook okselritsen waarmee je perfect de ventilatie kunt instellen. Hij is makkelijk mee te nemen doordat je deze jas kunt opbouwen als pakketje.

Patagonia Torrentshell review
Waterdicht..

Minpunten:

Een van de minpunten die uit deze Patagonia Torrentshell review komt is het gebrek aan warmte. Deze jas is puur een extra layer die je enkel tegen regen en wind beschermt. De vraag is dan ook of ik dit eigenlijk wel als minpunt mag beschrijven..

Conclusie:

De conclusie uit deze Patagonia Torrentshell review is dat dit DE regenjas is die jij moet hebben. Zeer veel technische functies welke je ook echt helpen. Een jas waarmee jij zonder problemen een stortbui doorkomt. En de prijs vind ik zeer netjes voor deze regenjas.

Gebruik:
5/5
Functionaliteit:
5/5
Looks:
5/5
Prijs:
5/5
Totaal:
5/5
Categorieën: Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *