Overnachtingen

In dit penthouse met uitzicht op zee slaap je voor maar 15 euro per nacht

penthouse-albanie-goedkoop

Albanië begint een steeds populairdere bestemming te worden. Het is mooi, er zijn prachtige eilanden te vinden, je kunt er heerlijk eten en het is nog meer dan betaalbaar. Wij hebben nu een penthouse gevonden met uitzicht op zee voor slechts 15 euro per nacht. Als je de foto’s ziet waan je je op een tropisch eiland in Thailand of Vietnam, maar het ligt op slechts een paar uurtjes vliegen van Nederland. Zet Albanië maar op jouw bucketlist!

Penthouse in Albanië

Albanië is een land wat jouw hart gaat winnen. Het land zou prima een plekje tussen deze 11 verrassende landen kunnen krijgen. Dit schitterende penthouse ligt in het schitterende dorpje Ksamil. Dit is een plek die echt hoog op jouw lijstje moet komen te staan. Het heeft namelijk iets weg van de stranden van Azië, met wit zand en lichtblauw water. Het is eigenlijk een wonder dat het land nog niet zo bekend is bij de massa. Vooral omdat het op de eerste plek staat van de goedkoopste landen in Europa.

Je kunt hier leuke dingen doen, zoals een bootje huren om rond de eilanden van Ksamil te varen. Gegarandeerd prachtige views en lekker weer in de zomer. Eet daarnaast een goed stukje vis bij de mooie restaurants aan het water. Ook Neasden Lane Beach mag op jouw lijstje komen te staan. Het strand van Neasden schijnt een van de mooiste stranden van Albanië te zijn.

albanie-tsamil

Betaalbaar penthouse met zeezicht

Je kunt het penthouse, met de naam Epirus Hotel Superior, met zeezicht huren via Airbnb. Met plek voor maar liefst 5 mensen (twee 2-persoons bedden en een eenpersoons bed), geweldig uitzicht op de prachtige zee, veel ruimte, een grote eettafel en een fijne keuken. En dat alles voor een heel zacht prijsje.

Daarnaast heeft dit appartement ook nog een privé strand voor alle mensen in de gebouw. Wat een mooie kers op de taart. Vanaf Ksamil kun je Corfu zien liggen. Je kunt het Griekse eiland voor 20 euro bereiken met de boot. Bekijk dit schitterende penthouse op Airbnb.

ksamil-penthouse-albanie-airbnb

tsamil-airbnb-albanie-penthouse

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!