Overnachtingen

Wegdromen: de populairste Airbnb accommodatie van het afgelopen jaar

casa-de-sanchez-airbnb-dominicaanse-republiek

Er gaat niets boven lekker wegdromen op Airbnb. Het is vaak een goede inspiratie als het gaat om het boeken van onze volgende reis of zelfs bestemming, vooral als je wat langer gaat. Op de Instagram van Airbnb komen veel pareltjes voorbij. Onlangs deelden we al de top 10 meest gelikete accomodaties op hun Insta van 2022. Vandaag is het tijd om de onbetwiste nummer 1 in de schijnwerpers te zetten: Casa de Sanchez (San José de Ocoa, Dominicaanse Republiek).

Populairste accommodatie op Airbnb

We hebben allemaal onze eigen smaak en behoeftes als het gaat om accomodaties. Kies je voor luxe, privacy, natuur of juist back to basic? Op Airbnb is alles mogelijk en kun je altijd wel iets vinden wat bij jou en jouw budget past. Een keiharde winnaar vorig jaar was Casa de Sanchez in San José de Ocoa, Dominicaanse Republiek. Deze woning wist de meeste likes te pakken in 2022 en als je de beelden ziet begrijp je meteen waarom.

Casa de Sanchez ligt dus in San José de Ocoa. Dit is een kleine stad in de Dominicaanse Republiek. Je komt hier echt voor de natuur, de rust, het heerlijke weer en deze geweldige accommodatie. Het plaatsje is gelegen aan de Ocoa rivier en heeft slechts 37.000 inwoners. De grootste trekpleister van dit moment? Deze woning:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

Casa de Sanchez

De absolute nummer 1 uit het Airbnb lijstje lijstje is dus deze accommodatie in de Dominicaanse Republiek. De post hieronder heeft ruim 20.000 likes en ging dus flink viraal. Als je de foto’s ziet snap je direct waarom dit zo’n populaire post was (scroll vooral even naar rechts). De perfecte spot voor een romantische getaway of om remote te werken en eindelijk dat creatieve project uit de grond te stampen. Bekijk alle opties van deze droomaccommodatie hier. 

De tekst bij deze accommodatie zegt alles: ‘Crisp mountain air has a way of making everything a little more refreshing, from your catnaps to your morning cup of coffee. This eclectic open-ended house puts a lush valley at your feet and (guests say) a hop in your step. It’s ideal for a romantic retreat or a fresh start on your latest creative project.’ De reviews zijn mega enthusiast en veel mensen geven aan dat ze niet kunnen wachten om terug te keren naar Casa de Sanchez. Wees er wel snel bij, door de aandacht zit de accommodate vaak vol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Airbnb (@airbnb)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!