Experiences

Zoveel kost een privéjet huren van Amsterdam naar Rotterdam

privejet-huren-amsterdam-rotterdam
Foto: Unsplash

Eerder schreven we al over de prijs voor het huren van een privéjet naar Ibiza, maar vandaag blijven we iets dichter bij huis. Wil je echt iets bijzonders ervaren met je vrienden? Huur dan eens een privévliegtuig van Amsterdam naar Rotterdam. Daar moet je – spoiler alert – alsnog diep voor in de buidel tasten, maar een gruwelijke experience is het wel. Voel je eventjes een echte ster!

Met een privéjet vanaf Amsterdam

Ben je een luxepaard, of wil je weten hoe het voelt om er eentje te zijn? Zie jij jezelf en jouw vrienden wel filmster-stijl met een cocktail en een warm handdoekje genieten van het uitzicht vanuit je eigen vliegmachine? Op naar Amsterdam, waar je een heel aantal verschillende privéjets voor jou en je vrienden kunt huren!

Als je een privévliegtuig wilt boeken heb je vaak de keuze tussen een zogenaamde Light Jet, Medium Jet en Large Jet, waarbij de Light-versie uiteraard de goedkoopste optie is. Deze beschikt wel over minder stoelen, dus de uiteindelijke prijs per persoon zou alsnog hoger kunnen zijn dan wanneer je de prijs van een Medium door meer personen deelt.

privejet-vliegveld
Voor jou en je vrienden. Hoe vet is dat?

Wat kost ‘ie?

Je zal je wel afvragen wat je nou voor zo’n experience betaalt. De prijzen zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de vliegdatum, het soort jet en met hoeveel mensen je vliegt, maar we geven je hier een voorbeeldje. Stel, je vliegt van Amsterdam naar Rotterdam op een zaterdagavond met vier vrienden – als je ergens wilt stappen en je hebt geen zin om de trein te nemen bijvoorbeeld – hoeveel zou je dat kosten?

Voor een Light privéjet betaal je in dit geval 6.470 euro. Verdeel dat over vijf personen en voor 1.300 euro vlieg je privé naar een andere stad. Hoe vet is dat! Natuurlijk ben je voor dit geld slechts 36 minuten in de lucht maar hey, het is letterlijk het hoogtepunt van je zaterdagavond. Overigens betaal je voor een Medium Jet met tien personen 13.830 euro. Hopelijk met drankjes inbegrepen.

privejet-binnen-stoelen
Eindelijk voldoende beenruimte

Is dit een beetje te veel van het goede voor je? Je kan natuurlijk ook gewoon de trein nemen naar een toffe Europese bestemming. Iets minder prijzig en (bijna) net zo leuk!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!