Essentials

Het Britse Antler maakt premium reisbagage en tassen voor elk type reiziger

antler koffer bagage

Groot nieuws voor liefhebbers van stijlvolle premium reisbagage. Het Britse reisbagagemerk Antler, één van de bekendste Britse kofferfabrikanten, is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Antler, opgericht in 1914, heeft meerdere collecties in het assortiment voor verschillende soorten reizen en reizigers. De hoogste tijd om jullie kennis te laten maken met een merk met ruim 100 jaar aan kennis en ervaring. Zelf maakten wij onze eerste reis met onze nieuwe bagage en de innovatieve details van Antler vielen goed in de smaak. 

Antler: maakt reizen nog aantrekkelijker

Antler is een classic op het gebied van reisbagage. Of je nou naar Ibiza gaat, een weekendje Texel of een trip maakt naar Azië, Antler zorgt dat jouw reis een stukje zorgelozer en aangenamer zal worden. De Clifton-serie, bestaande uit hardcase koffers, is een absolute winnaar in het Verenigd Koninkrijk en Australië. De luxe feeling en de opvallende kleuren zijn zo ontworpen dat je een eenkleurige set kunt samenstellen of matchen. Het mooie aan deze premium koffers is dat ze ook nog een toegankelijke prijs hebben. Een volledig set van 3 koffers kost rond de 600 euro.

De kleuren van de Clifton-serie bestaat uit de volgende eyecatchers: Navy, Mineral, Blush en Taupe. De koffers zijn in verschillende maten te verkrijgen: de Cabin-, Medium- en Large koffer en een Mini- en Beauty Case. Iedere maat koffer past exact in de daaropvolgende maat en het maakt het dus extra gemakkelijk om verschillende koffers en cases mee te nemen op reis. Dit soort doordachte details zijn essentieel bij het kiezen van een set. Wil je meer weten over de lifton Mini & Beauty Case? Lees dan dit artikel van onze vriendinnen van Womanly.

antler koffers tassen bagage
De Clifton-serie

Innovatieve tassen voor iedere reis

Waarom is Antler na zo’n lange tijd pas aanwezig in Nederland. Kirsty Glenne, Managing Director van Antler, zegt het volgende: “We geloven dat ons aanbod zeer relevant is voor een Nederlandse klant, wij weten dat de robuuste kwaliteit, authenticiteit en stijlvol design in de smaak zal vallen in Nederland. De lancering van Antler in Nederland heeft hoog op onze agenda gestaan. Wij kijken ernaar om onze aanwezigheid in deze belangrijke markt te laten groeien.”

Zelf kozen wij voor de Bamburgh Duffel uit de bagage collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende tassen, geïnspireerd op het buitenleven. Deze comfortabel en functionele tassen zijn waterbestendig en perfect geschikt voor een weekend/weekje weg. Ze zijn gemaakt van een duurzame stof die erg licht aanvoelt tijdens de reis. Drie parmantige, verwisselbare bungeekoorden bieden extra functionaliteit (bevestig je regenjack, yogamat of fietshelm aan de voorkant) en personalisering. Het is, met zijn zeven zakken, de ultieme tas voor de avontuurlijke reiziger.

Naast de koffers Bamburgh tassen heeft Antler ook verschillende andere toffe tassen in het assortiment. Denk aan Holdall tassen, rugzakken en laptoptassen. Stuk voor stuk van een hoge kwaliteit, doordachte details, lichte materialen en een toegankelijke prijs. Bekijk de volledige collectie van Antler hier.

Antler tas bamburgh
Tas uit de Bamburgh collectie

antler bag

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!