Reistips

Volg jouw favoriete travel website Reisleven op Instagram

reisleven-instagram-tiktok

Jouw favoriete reisblog is ook te vinden op Instagram en Tiktok. Op deze platformen delen we de mooiste reis content, weetjes, deals, video’s en nemen we je live mee op reis naar de mooiste bestemmingen. Ook delen we hier exclusieve eigen content die je niet altijd op de website ziet verschijnen. Reis jij met ons mee?

Reisleven op Instagram

Reisleven is ontstaan vanuit een grote passie voor reizen en avonturen meemaken. Op Reisleven vind je de tofste inspiratie voor een reislustig leven. Van de mooiste natuur, de meest essentiële tips voor elke reiziger, de lekkerste weekendjes weg, tot aan de vetste backpack trips voor avonturiers. De perfecte plek voor reizigers en avonturiers.

Op Facebook kon je ons al een tijdje vinden en hier delen we onze artikelen op het gebied van bestemmingen, reistips, bucketlist ervaringen en eigen reisverhalen. Er komt ook een Reisleven podcast aan die we delen op onze social media kanalen. Vanaf nu kan je ons ook niet meer missen op onze Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

 

De leukste posts en stories op Instagram

Stop waarmee je bezig was (of naja waarschijnlijk met dit artikel, dus lees nog even door) en open Instagram. Volg Reisleven op Instagram en blijf altijd op de hoogte van de mooiste bestemmingen, vetste reisverhalen, onze podcast & reistips. Dus pak je spullen in en reis met ons mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

 

Reisleven op Tiktok

Ook delen we de tofste reisvideo’s op Tiktok. Laat je inspireren, reis live mee of droom gewoon even lekker weg op ons kanaal. Volgen kan via deze link! 

We zijn overigens altijd op zoek naar reizigers die toffe content hebben om te delen. Stuur ons een berichtje voor samenwerkingen!

@reisleven Welkom in Comuna 13 in Medellin, Colombia. 🇨🇴🔥 Niet zo lang geleden een mega gevaarlijke buurt, nu vind je er zelfs dit soort feestjes 🎉 🎥; @Jim Glansdorp #travel #comuna13 #colombia #reizen #fy #fyp ♬ origineel geluid – Reisleven

@reisleven Proost! Zet de whiskytrein ‘The Royal Scotsman’ maar op jouw bucketlist! Meer weten? Link in bio 🥃🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 #whisky #trein #schotland #drinken #fy ♬ origineel geluid – Reisleven

@reisleven Dit is het teken! ✈️🇳🇴 #reizen #noorwegen #wow #noorderlicht #fy @threedaytravel ♬ origineel geluid – Reisleven

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!