Reistips

Podcast #4: Nigel van der Horst over opgroeien in Abu Dhabi, magie van Bali en eerlijke content

nigel-van-der-horst-reisleven-podcast

Nigel van der Horst was er al vroeg bij op social media. Als ‘Chef met lef’ brak hij al vroeg door en veroverde de harten van duizenden Nederlanders. Het resulteerde in een eigen kookboek, groot bereik, prachtige reizen en een beeld wat er voor de buitenwereld prachtig uitziet. Tijdens een van zijn reizen naar Bali maakte hij een heftig ongeluk mee onder invloed van drugs. Nigel brak zijn hielen en onderrug en ging een lang revalidatieproces in. Direct na dit ongeluk valt het op dat Nigel ander soort content begon te maken. Eerlijk, rauw en een tikkeltje spiritueel. Hoogste tijd om zijn bijzondereverhaal te bespreken in de Reisleven podcast. 

Reisleven Podcast: de reis van Nigel van der Horst

In deze aflevering van de Reisleven Podcast praten we met Nigel over de bizarre dingen die je meemaakt tijdens het opgroeien in Abu Dhabi, zijn liefde voor Bali, de lekkerste keukens, de kracht van kwetsbaarheid, waarom reizen en uit je comfort zone gaan zo belangrijk is en nog veel meer. Een open en eerlijk gesprek over de reis die het leven heet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

Nu te beluisteren

Beluister de hele aflevering nu op Spotify in de link hieronder. Vergeet niet te abonneren op onze podcast en een review achter te laten! Dit helpt ons om nog meer te groeien en meer content te maken over reizen. Benieuwd naar alle dingen die Nigel doet? Neem een kijkje op zijn website: Nigelvanderhorst.com

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!