Reisnieuws

Nieuwe afleveringen van ‘Reizen Waes’: bijzondere bestemmingen en verhalen

reizen waes programma seizoen

Een van de leukste reisprogramma’s van dit moment is vanaf 24 oktober weer terug: ‘Reizen Waes’. Dit programma van de Vlaamse presentator Tom Waes is een genot voor de reisliefhebber. Ook dit seizoen reist hij weer af naar bijzondere bestemmingen. Onder andere India, Kenia, Brazilië en de Verenigde Arabische Emiraten volgens het Belgische HLN.

Reizen Waes is terug

Reizen Waes is een programma waarbij Tom Waes reist naar bestemmingen die de gemiddelde toerist links laat liggen. Denk aan gevaarlijke gebieden in Mexico, landen als Azerbeidzjan en Groenland. Maar ook het eigen België komt aan bod, vooral tijdens de pandemie. Tom reist de landen af met een andere insteek en staat overal voor open.

De presentator sprong opnieuw in het diepe voor zijn programma Reizen Waes: wereldsteden. “Ik vond het belangrijk om m’n reis langs belangrijke wereldsteden verder te kunnen zetten. Want er stonden nog enkele boeiende plekken op mijn verlanglijst.” Onder andere Mumbai, een van de drukste steden ter wereld staat op het programma. Ook Nairobi in Kenia en São Paulo, de grootste stad van Brazilië. Hij eindigt zijn avontuur in Dubai.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Waes (@tomwaes)

Volledig seizoen

Eindelijk is Reizen Waes dus weer terug met een vol seizoen met verre reizen. Door de afgelopen coronapandemie kon hij namelijk veel reizen niet maken. Hij maakte dan ook Reizen Waes blijft thuis. In dit seizoen bezocht hij bijzondere plekken in Nederland en België.

‘Reizen Waes: wereldsteden’ is vanaf 24 oktober (ook in Nederland) iedere maandag om 20u40 te zien op Eén en via VRT MAX. Oude afleveringen terugkijken? Kijk dan Reizen Waes op NPO Start.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!