Experiences

In dit bijzondere restaurant ga je poedelnaakt uit eten

restaurant-concept-parijs

Er zijn veel verschillende soorten restaurants en we hebben allemaal wel onze favoriet. Of je nou gek bent op fast-food of liever naar een Michellin-restaurant gaat, er is voor ieder wat wils. In Parijs was het plan om een heel erg bijzonder restaurant te openen: een zogenaamd naaktrestaurant. Dit is exact wat je er van verwacht: poedelnaakt aan tafel jouw eten bestellen en naar binnen schuiven. Iets voor op de bucketlist?

Restaurant O’naturel

Bij aankomst van dit unieke restaurant moet je je melden bij de garderobe. Hier kleed je je uit en laat je al jouw kleding en spullen achter. Poedelnaakt loop je het restaurant binnen en wordt je naar jouw tafel gebracht. Alle tafeltjes staan naast elkaar dus van privacy is niet te spreken. Het restaurant serveert Franse gerechten en de setting was erg bijzonder. Was? Yep, het restaurant moest namelijk binnen no-time sluiten.

We moeten je namelijk teleurstellen. Het restaurant bleek namelijk geen groot succes te zijn. Er waren weinig mensen fan van dit concept en het restaurant liep voor geen meter. Toch jammer voor de nudisten onder ons.

restaurant-concept-parijs

Geen succes gebleken

Het concept bleek dus geen succes in hartje Parijs. Bij de opening van het restaurant was er enorm veel media-aandacht en liep het de eerste avonden goed. Daarna stortte de boel in en kwam er niemand meer op dit concept af. Volgens veel mensen waren de sfeer, het eten en de locatie het probleem. Wij denken echter dat het vooral aan het unieke concept lag.

Wat denk jij? Zou deze bijzondere ervaring in Nederland wel een groot succes worden? En waar moet deze dan geopend worden? Laat het ons weten in de comments!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!